38
38

Меморіал: вбиті росією. Анастасія Симанюк, 8 років, Київ, липень

Меморіал: вбиті росією. Анастасія Симанюк, 8 років, Київ, липень

Вбиті росією: Анастасія Симанюк загинула разом з мамою і братиком від російської ракети, яка зруйнувала багатоповерхівку.  Вони відпочивали вдома – мама мала відпустку, у дітей були канікули…

Новини України – НСН під час загальнонаціональної хвилини мовчання щодня публікують матеріали, оприлюднені на платформі.

Всі ці люди просто хотіли жити на своїй землі.
Вони – не цифри в статистиці.
Ми не маємо права забути.
Вічна і світла пам’ять кожному! Співчуття рідним і близьким.

Вбиті росією: Анастасія Симанюк

вбиті росією

Загиблі діти України: Анастасія Симанюк

Життя 8-річної Анастасії Симанюк забрала російська ракета 8 липня 2024-го у Києві разом із мамою Зоряною і старшим братом Максимом.

Вони відпочивали вдома – мама мала відпустку, у дітей були канікули. Від ворожого удару житловий будинок біля станції метро «Сирець» сильно пошкодило: один підʼїзд повністю знищений, а решта – зазнали значних руйнувань. Під завалами опинилися люди, зокрема і родина Симанюків.

Анастасія закінчила третій клас столичної школи №28, що неподалік дому. Її теж зруйнував обстріл. Там навчався і її брат. У вільний час Настя займалася гімнастикою у дитячо-юнацькій спортивній школі №20.

«Вона була дуже усміхненою, маминою дівчинкою», – розповіла тітка Ольга Падей

В Анастасії Симанюк залишилися тато, дідусь, тітка, дядько та інші рідні.

УВАГА! Допоможіть зберегти пам’ять кожного та кожної, чиє життя обірвалося через війну росії проти України. Заповніть форму з даними про загиблих на сайті Меморіал: «Вбиті росією».

Інші трагічні історії тут: https://nikopolnews.net/tag/memorial/

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×