28
28

Меморіал: вбиті росією. Ілля Горохолінський, 15 років, Вільнянськ, червень

Меморіал: вбиті росією. Ілля Горохолінський, 15 років, Вільнянськ, червень

Вбиті росією: Ілля Горохолінський був скромним, веселим і товариським. Він щойно закінчив 9 клас. Хлопця вбила російська ракета, запущена по мирному місту.

Новини України – НСН під час загальнонаціональної хвилини мовчання щодня публікують матеріали, оприлюднені на платформі.

Всі ці люди просто хотіли жити на своїй землі.
Вони – не цифри в статистиці.
Ми не маємо права забути.
Вічна і світла пам’ять кожному! Співчуття рідним і близьким.

Вбиті росією: Ілля Горохолінський

Меморіал: вбиті росією. Ілля Горохолінський, 15 років, Вільнянськ, червень

Загиблі у Вільнянську: Ілля Горохолінський

Життя Іллі Горохолінського відібрала російська армія, яка обстріляла Вільнянськ у Запорізькій області. 29 червня 2024 року близько 18.00 ворог завдав двох ракетних ударів по місту. Сім людей загинуло. Горіли крамниці, будинки, транспорт.

Іллі Горохолінському було 15-ть. Він закінчив девʼятий клас ліцею «Успіх» Вільнянської міської ради. Був цілеспрямованим, активним.

«Ми його згадуємо, як скромного, веселого й товариського. Він був завжди щирим й відвертим у стосунках з однолітками та вчителями. Користувався повагою серед учнів та своїх наставників», – розповіли у ліцеї

В Іллі залишилися батьки, брат та інші рідні.

УВАГА! Допоможіть зберегти пам’ять кожного та кожної, чиє життя обірвалося через війну росії проти України. Заповніть форму з даними про загиблих на сайті Меморіал: «Вбиті росією».

Інші трагічні історії тут: https://nikopolnews.net/tag/memorial/

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×