Купити квартиру в Дніпрі

Меморіал: вбиті росією. Ганна Мінаєва, 40 років, Харків, травень

Меморіал: вбиті росією. Ганна Мінаєва, 40 років, Харків, травень

Вбиті росією. Ганна Мінаєва працювала на машині з підбору зошитів в друкарні «Фактор-Друк», по якій завдали удару росіяни. Була дуже скромною, відповідальною, добросовісною і вміла радіти дрібницям…

Новини України – НСН під час загальнонаціональної хвилини мовчання щодня публікують матеріали, оприлюднені на платформі.

Всі ці люди просто хотіли жити на своїй землі.
Вони – не цифри в статистиці.
Ми не маємо права забути.
Вічна і світла пам’ять кожному! Співчуття рідним і близьким.

Вбиті росією: Ганна Мінаєва

Меморіал: вбиті росією. Ганна Мінаєва, 40 років, Харків, травень

Загиблі у Харкові: Ганна Мінаєва

Ганна Мінаєва загинула від російського ракетного удару по друкарні «Фактор-Друк» у Харкові 23 травня 2024 року. Поряд обірвалося життя її шести колег.

Ганні було 40 років. Вона з багатодітної родини. Проживала у Харкові. 11 років працювала у типографії «Фактор-Друк» брошурувальницею і машиністкою комплектувальної машини. Працювала на машині з підбору зошитів зі Світланою Риженко, яка теж загинула у цей день. У 2015-му Ганна здобула звання найкращої працівниці. Ті, хто знали жінку, відгукуються про неї, як про гарну фахівчиню, спокійну, чуйну, добру й усміхнену людину.

«Дуже скромна дівчина, яка вміла радіти дрібницям. Добросовісна і відповідальна. Колега, праця з якою приносила задоволення», – пригадала машиністка, колега загиблої Олена

«Незворотна втрата для колективу і близьких», – додали колеги Ганни

У Ганни Мінаєвої залишились мама й сестри.

УВАГА! Допоможіть зберегти пам’ять кожного та кожної, чиє життя обірвалося через війну росії проти України. Заповніть форму з даними про загиблих на сайті Меморіал: «Вбиті росією».

Інші трагічні історії тут: https://nikopolnews.net/tag/memorial/

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×