30
30

Меморіал: вбиті росією. Оксана Скрипаль, 47 років, Харків, травень

Меморіал: вбиті росією. Оксана Скрипаль, 47 років, Харків, травень

Вбиті росією. Оксана Скрипаль – колишня веслувальниця, кандидатка в майстри спорту України з академічного веслування. Останнім часом працювала у харківському гіпермаркеті «Епіцентр» і в день обстрілу саме була на зміні

Новини України – НСН під час загальнонаціональної хвилини мовчання щодня публікують матеріали, оприлюднені на платформі.

Всі ці люди просто хотіли жити на своїй землі.
Вони – не цифри в статистиці.
Ми не маємо права забути.
Вічна і світла пам’ять кожному! Співчуття рідним і близьким.

Вбиті росією: Оксана Скрипаль

Меморіал: вбиті росією. Оксана Скрипаль, 47 років, Харків, травень

Загиблі у Харкові: Оксана Скрипаль

Оксана Скрипань загинула внаслідок російського удару по Харкову 25 травня 2024 року. Тоді ворог обстріляв місцевий будівельний гіпермаркет «Епіцентр», де перебувало близько двохсот людей. Після завершення пошуково-рятувальних робіт виявили 19 загиблих.

Тіло Оксани ідентифікували за допомогою ДНК-тесту. Зʼясувалося, що в момент вибуху вона разом із колегою прямувала до технічного приміщення.

Оксані Скрипань було 47 років. Вона – колишня веслувальниця, кандидатка в майстри спорту України з академічного веслування. Останнім часом працювала у харківському гіпермаркеті «Епіцентр» і в день обстрілу саме була на зміні.

«У Харкові вона займалася веслуванням під керівництвом Михайла Золотарського та Сергія Дементьєва. Також тренувалася в Києві у Олександра Горового і Олега Кореницького», – розповіли у Федерації академічного веслування України

УВАГА! Допоможіть зберегти пам’ять кожного та кожної, чиє життя обірвалося через війну росії проти України. Заповніть форму з даними про загиблих на сайті Меморіал: «Вбиті росією».

Інші трагічні історії тут: https://nikopolnews.net/tag/memorial/

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×