Купити квартиру в Дніпрі

Київський Центр дитячої кардіології забезпечений надсучасним медобладнанням завдяки Фонду Дениса Парамонова

11111 3 1024x683

Столичний Науково-практичний медичний центр дитячої кардіології та кардіохірургії отримав центральну систему моніторингу, що дозволить якісно контролювати стан здоров’я одразу 16-ти пацієнтів.

Це медобладнання закладу охорони здоров’я подаровано Благодійним фондом, засновником якого є меценат Денис Парамонов.

В Україні сьогодні є дуже багато громадян, які потребують кардіологічних оперативних втручань, а також постійного лікування у зв’язку з серцевими вадами. Причому, стосується це не лише дорослих, але й дітей. Флагманом у лікуванні кардіологічних вад є Науково-практичний медичний центр дитячої кардіології та кардіохірургії, який розташований у столиці. Саме тут лікують та хірургічно корегують вроджені або ж набуті різноманітні вади серця. Місцеві медичні фахівці лікують тут не тільки діточок, але й дорослих. Щороку кількість пацієнтів лише збільшується, що ставить медзаклад перед новими викликами.

Статус та клас цього Центру дитячої кардіології є надзвичайно високим і його знають в усьому світі. Наприклад, ще в далекому 2009 році місцеві хірурги почали практикувати операції на серці новонародженних, в яких було діагностовано проблеми. Оперативні втручання відбувались з використанням пуповинної крові, що на той час вважалось дуже сміливим кроком. Цей метод дуже добре та ефективно себе зарекомендував, що з часом зацікавило медичних фахівців в галузі кардіології з багатьох розвинених країн світу. Згодом, вони залучали цей метод для проведення оперативних втручань в перші години життя малюків у своїх країнах.

Тож після звернення керівництва Центру щодо нестачі сучасного обладнання для підвищення якості надання медпослуг Фонд Дениса Парамонова одразу відреагував на це, подарувавши таку потрібну центральну систему моніторингу. Вона дає змогу в режимі онлайн вести ефективне та постійне спостереження одразу за 16-ма пацієнтами Центру, які перебувають там на лікуванні чи проходять післяопераційні відновлення. Це допоможе більш якісно моніторити стан пацієнтів.

Варість цього надсучасного і такого потрібного медичного обладнання складає понад 520 тисяч гривень. Воно подароване Центру завдяки проведенню акції «Tesla за донат», а ініціював її меценат Денис Парамонов. В рамках цієї акції було зібрано понад 2 мільйони гривень, що були направлені виключно на допомогу лікарням з багатьох регіонів країни різноманітним високоякісним медобладнанням. В першу чергу пріоритет надавався саме дитячим медичним закладам.

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу