Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Карантин в Украине решили продлить[:ua]Карантин в Україні вирішили продовжити[:]

[:ru]Карантин в Украине будет продлен, передает НСН, ссылаясь на РБК-Украина. Соответствующее заявление сделал премьер-министр Денис Шмыгаль.

Карантин в Украине продлят до 31 августа. Ситуация с коронавирусом в стране улучшилась, но надо быть готовыми ко всему, – сказал на заседании правительства его глава 16 июня. (Раньше устанавливали карантин до конца июня – от ред.)

По его словам, Украина находится в “зеленой” зоне даже по критериям ЕС.

“Правительство официально продлит карантин до 31 августа, но мы ослабим определенные меры”, – заявил Шмыгаль.

[:ru]Карантин в Украине решили продлить[:ua]Карантин в Україні вирішили продовжити[:]

Он заявил, что страна должна быть готова к любому развитию событий и оставаться мобилизованной.

Напомним, в Украине выявили 1045 новых случаев коронавируса за минувшие сутки. Больше всего новых случаев в Киеве, Киевской и Харьковской областях.

Ранее министр здравоохранения Виктор Ляшко заявлял, что в Украине уже не прогнозируют таких волн коронавирус, как весной и осенью 2020 года.

Также Ляшко заявил, что сейчас есть около 12 тысяч мутаций коронавирус SARS-CoV-2. И только четыре из них вызывают в минздраве беспокойство.

Кстати, недавно “НСН” писал:

Карантин: Украина упростила пересечение границы[:ua]Карантин в Україні буде продовжено, передає НСН, посилаючись на РБК-Україна. Відповідну заяву зробив прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Карантин в Україні сьогодні продовжать до 31 серпня. Ситуація з коронавірусом в країні покращилась, але треба бути готовими до всього, – сказав на засіданні уряду його голова 16 червня. (Раніше карантин встановлювали до кінця червня – від ред.)

За його словами, Україна перебуває в “зеленій” зоні навіть за критеріями ЄС.

“Уряд офіційно продовжить карантин до 31 серпня, але ми послабимо певні заходи”, – заявив Шмигаль.

[:ru]Карантин в Украине решили продлить[:ua]Карантин в Україні вирішили продовжити[:]

Він заявив, що країна має бути готова до будь-якого розвитку подій та лишатись мобілізованою.

Нагадаємо, в Україні виявили 1045 нових випадків коронавірусу за минулу добу. Найбільше нових випадків у Києві, Київській та Харківській областях.

Раніше міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко заявляв, що в Україні вже не прогнозують таких хвиль коронавірусу, як навесні та восени 2020 року.

Також Ляшко заявив, що зараз є близько 12 тисяч мутацій коронавірусу SARS-CoV-2. І тільки чотири з них викликають у МОЗ занепокоєння.

До речі, нещодавно “НСН” писав:

Карантин: Україна спростила перетин кордону[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×