Купити квартиру в Дніпрі

У Вінницькій області знайшли автомобіль нападників на поліцейських

У Вінницькій області знайшли автомобіль нападників на поліцейських

У Вінницькій області знайшли автомобіль нападників на поліцейських. Самих підозрюваних у нападі на патруль поліції продовжують розшукувати

Правоохоронці виявили автомобіль, на якому їхали підозрювані у нападі на поліцейських чоловіки. Також знайшли боєприпаси, що належать до військового майна.

Про це керівник Вінницької спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону Олексій Рихлюк розповів в етері телемаратону, повідомляють Новини України – НСН.

“На території Вінницької області виявили транспортний засіб, на якому переміщувалися підозрювані. Також на тому місці виявили певні боєприпаси, які належать до військового майна”, – розповів керівник прокуратури.

За словами Рихлюка, наразі на території Вінницької та суміжних областей проводиться низка слідчих та розшукових дій, щоб встановити місцеперебування підозрюваних.

“Дані особи є військовослужбовцями ЗСУ”, – додав він.

У Вінницькій області знайшли автомобіль нападників на поліцейських

Розстріл поліцейських у Вінницькій області

В ніч на 20 квітня у Гайсинському районі Вінницької області двоє чоловіків напали на поліцейських. Одного з них застрелили. Після цього нападники втекли з місця злочину на автомобілі. В результаті нападу загинув 20-річний патрульний Максим Зарецький.

Наразі встановлено, що нападники є військовослужбовцями однієї з військових частин Сухопутних військ.

Джерело

Ще новини України: На Вінниччині двоє чоловіків застрелили поліцейського і поранили ще одного

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×