Купити квартиру в Дніпрі

У дельті Дніпра ЗСУ знищили 3 російські човни – Гуменюк

У дельті Дніпра ЗСУ знищили 3 російські човни Гуменюк

Минулої доби українським військовим вдалося знищити 3 російські човни у дельті Дніпра, які окупанти використовували для захисту позицій

Російські війська продовжують використовувати човни для захисту своїх позицій в тимчасово окупованій Херсонській області.

Про це повідомила на речниця Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону, розповідає НСН з посиланням на РБК-Україна.

За її словами, минулої доби українським військовим вдалося знищити три російські човни, які маневрували дельтою річки Дніпро. Таким чином окупанти намагалися захистити свої позиції й спостережні пункти на цих територіях.

“Знову 3 човни за минулу добу пішли курсом російського воєнного корабля”, – сказала Гуменюк.

У дельті Дніпра ЗСУ знищили 3 російські човни

У дельті Дніпра ЗСУ знищили 3 російські човни

річка Дніпро у Херсонській області

Також на півдні України було знищено пункт керування безпілотниками ворога.

“Фактично в кожному нашому зведені є знищення також і станції радіоелектронної боротьби за добу, тому що ворог намагається глушити наші безпілотники”, – сказала вона.

Ситуація на окупованих територіях України

Раніше повідомлялось, що на тимчасово окупованих територіях Херсонської області росіяни обшукують домівки місцевих в пошуках партизан.

Також окупаційна “влада” шукає партизанів у тимчасово захопленому Мелітополі. Так звані “поліціянти” проводять рейди у громадському транспорті.

В тимчасово окупованому Маріуполі Донецької області росіяни перевіряють підлітків на причетність до партизанського руху.

Ще новини України: Зникнення Каховського водосховища вплинуло на фронт по Дніпру – Гуменюк

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×