Купити квартиру в Дніпрі

Тариф на газ з 1 травня – скільки будемо платити

Тариф на газ з 1 травня – скільки будемо платити

Газопостачальна компанія “Нафтогаз України” повідомила, яким буде тариф на газ з 1 травня

“Нафтогаз” продовжи дію тарифного плану “Фіксований” ще на рік. Тобто до 30 квітня 2025 року кубометр газу коштуватиме 7,96 гривень (з ПДВ).

Про це повідомила прес-служба “Нафтогазу”, передають Новини України – НСН.

В прес-службі зазначили, що компанія забезпечує газом 12,4 млн українських домогосподарств. Усі ці клієнти отримують газ відповідно до річного тарифного плану “Фіксований”. Період дії тарифу складає: з 1 травня 2024 року до 30 квітня 2025 року включно.

Тариф на газ з 1 травня – скільки будемо платити

Тариф на газ з 1 травня – скільки будемо платити

Як ми повідомляли раніше, у Міненерго зробили заяву щодо пільгового тарифу на світло. Заступниця міністра енергетики Світлана Гринчук поділилася планами Уряду в контексті нищівних ударів Росії по енергетиці України.

Пільговим влада називає той тариф на світло, який діє зараз – після скасування всіх пільг ще у січні 2021 року і після підвищення вартості електроенергії у червні 2023 року. Тобто –  2,64 грн за один кіловат. Це зараз єдиний тариф для всіх побутових споживачів в Україні.

За словами заступниці міністра енергетики Світлани Гринчук.на сьогоднішній день рішення щодо перегляду тарифу на електроенергію ще не прийнято. Тривають підрахунки, тривають дискусії.

Світлана Грінчук зауважила, що в Україні діє пільговий механізм для побутових споживачів.

Також Грінчук наголосила, що цей механізм скасовувати ніхто не збирається і дія спеціальних обов’язків, покладених на основні енергокомпанії – “Енергоатом” і “Укргідроенерго”, – буде тривати.

Ще новини України: Дія фіксованого тарифу на газ добігає кінця – чи буде підвищення цін

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×