Купити квартиру в Дніпрі

“Сільпо“ повертає популярну послугу – у яких містах це працюватиме

Сильпо возвращает популярную услугу

Супермаркети “Сільпо” поступово повертається до звичного ритму роботи. Названо міста, в яких відновлюється надання популярної послуги, яка була скасована через війну

У мережі супермаркетів “Сільпо” жителі України знову можуть замовляти продукти харчування та інші товари з доставкою додому. Щоправда, послуга діятиме не у всіх містах країни. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA.

Як повідомляють у прес-службі “Сільпо”, послуга з доставки товарів знову доступна у шести містах України: Ужгороді, Кам’янці-Подільському, Хмельницькому, Львові, Чернівцях та Івано-Франківську.

“Сільпо“ повертає популярну послугу – у яких містах це працюватиме

Покупці можуть сформувати замовлення на сайті “Сільпо” та замовити доставку в межах зазначених міст, а також у радіусі 15 км навколо них.

Вартість послуги планової доставки продуктів мережі супермаркетів “Сільпо” складає 49 гривень у межах міста або 99 гривень у передмісті. Варто зазначити, що з 21 березня 2022 року мережа “Сільпо” закрила 34 супермаркети у Київській, Чернігівській та Житомирській областях, а також у Києві.

“Сільпо“ повертає популярну послугу – у яких містах це працюватиме

У компанії пояснили, що магазини закриті через складнощі в налагодженні нових логістичних маршрутів та постачання товарів у період військових дій.

Важливе повідомлення для українців від мережі супермаркетів “Сільпо”

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×