Купити квартиру в Дніпрі

«Привид Києва» – невідомий льотчик, якого бояться більше, ніж ППО

льотчик, якого бояться більше ніж ПВО

Невідомий льотчик, якого в Україні прозвали “Привидом Києва”, збив за 5 днів війни вже 16 літаків окупантів. Загарбники бояться його більше, ніж ППО. Хто цей безстрашний герой?

Відомий блогер Сергій Наумович розповів трохи деталей про загадкового пілота-аса. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті OBOZREVATEL.

“Дізнався. Це не військовий міф для підняття духу нашої армії, що теж треба. Він, “Привид Києва”, реально існує. Прізвище тримають у секреті, зрозуміло. На його рахунку вже 16 “пташок” окупанта. Кажуть, що російські пілоти бояться більше не ППО України, а до смерті прагнуть, щоби на хвіст їм не сів цей хлопець і не натиснув червону кнопку на маніпуляторі винищувача”, – написав Наумович.

льотчик, якого бояться більше ніж ППО

Він виклав фотографію українського героя – правда, обличчя його приховано балаклавою. Як видно з очей, помітних крізь проріз балаклави, пілот – досить молодий.

Наумович також припустив, що допомагає льотчику-асу бути настільки результативним.

“Звідки він з’являється, виринаючи з наднизької висоти за спину супротивнику, одному Всевишньому відомо. Але я думаю, що основна причина – наш ас досконально знає місцевість, локації перепон та рельєф своєї країни. Щоб без страху літати на висоті кількох десятків метрів. Плюс військовий талант”, – переконаний Наумович.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×