Купити квартиру в Дніпрі

Прикордонна служба закликає обирати для в’їзду в ЄС не Польщу – в чому причина

чому до ЄС краще їзати не через Польщу

Держприкордонслужба закликала українців  для в’їзду в ЄС обирати не Польщу. В чому причина

Пункти пропуску в ЄС через польщу найбільш завантажені. Відповідне повідомлення ДПСУ поширила вранці 7 березня. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті Українська Правда.

За даними прикордонників, за останню добу західний кордон України перетнули 16 тисяч автомобілів і майже 134 тисячі осіб, з них 117 тисяч – на виїзд, при цьому 84 тисячі – через пункти пропуску на кордоні з Польщею.

Чому для в’їзду в ЄС краще обирати не Польщу

“Кількість людей, що очікують на перетин кордону залишається досить значною. Закликаємо усіх: до ЄС можна потрапити не лише через українсько-польський кордон! На кордоні з Угорщиною, Словаччиною, Румунією, а також з Молодовою пункти пропуску майже порожні або завантажені мінімально”, – зауважують прикордонники.

Перевірити ситуацію можна на сторінці Західного регіонального управління ДПСУ, де обіцяють оновлювати інформацію кожні три години.

Повернулися в Україну за минулу добу 16,5 тисяч осіб, з них 13 тисяч – громадяни України.

Кордон перетнули майже 900 транспортних засобів з благодійними вантажами.

“Вкотре просимо усіх громадян на кордоні дотримуватися правопорядку, черговості та норм моралі під час перетину кордону і не пропонувати прикордонникам хабарі за позачерговий або незаконний перетин кордону!”, – наголошує ДПСУ.

В Україні ціни на інтернет злетять: чому та на скільки

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×