Купити квартиру в Дніпрі

Порушникам ПДР почали вручати повістки у військомат

нарушителям ПДД вручают повестки в военкомат

В Україні, яка з 24 лютого бореться з російськими окупантами, патрульна поліція почала вручати повістки у військомат водіям, які грубо порушують ПДР

Про це повідомив перший заступник голови Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA.

За його словами, зокрема, водіїв за порушення ПДР не лише штрафують згідно з українським законодавством, а й вручають направлення на військово-лікарську комісію з подальшим оформленням до Збройних Сил України.

Повістка у військомат

Порушникам ПДР почали вручати повістки у військомат

Щоправда, таке нововведення стосується не всіх порушників ПДР, а лише тих, хто вчиняє грубі порушення правил дорожнього руху.

Крім того, направлення на військово-лікарську комісію отримують також громадяни, які порушують комендантську годину і не вміють поводитися на блокпостах.

Нагадаємо, в Україні після вторгнення Росії почали суворо карати п’яних водіїв. Так, у них вилучають легкові автомобілі та вантажівки. Транспортні засоби спочатку відправляють на штрафмайданчик, а потім передають ЗСУ або Силам територіальної оборони. Така практика існує у всіх регіонах.

Увага! Окупанти почали вербувати українців на сайтах з пошуку роботи

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×