Купити квартиру в Дніпрі

Нічна повітряна атака 20 квітня – скільки цілей збила ППО

Нічна повітряна атака 20 квітня – скільки цілей збила ППО

Окупантами була здійснена нічна повітряна атака 20 квітня. Ворог випустив по Україні балістичні, зенітні та авіаційні керовані ракети, а також безпілотники. Скільки цілей збила ППО

Сили протиповітряної оборони знищили дві ворожі ракети та три розвідувальні дрони.

Про це повідомив командувач Повітряних Сил ЗСУ Микола Олещук, передають Новини України – НСН.

Уночі 20 квітня окупанти випустили з акваторії Чорного моря три балістичні ракети «Іскандер-М», дві зенітні керовані ракети С-300/С-400 з Бєлгородської області рф, а також дві авіаційні керовані ракети Х-59/Х-69.

Силами та засобами ППО вдалося знищити дві ракети типу Х-59/Х-69. Окрім цього, на південному напрямку українські військові знищили три розвідувальні дрони – два «Орлан-10» та один Supercam.

Нічна повітряна атака 20 квітня – скільки цілей збила ППО

Наслідки обстрілів

Зранку 20 квітня голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомляв про вибухи у Запоріжжі. Ворог  атакував промислову інфраструктуру міста. Наслідки обстрілу уточнюють.

Крім цього, над Новомосковським районом Дніпропетровської області вдалося збити російську ракету. Про це повідомили в ОВА. Уламки ракети впали на господарську будівлю, через що почалася пожежа. Вогонь уже приборкали.

Також відомо, що росіяни атакували Одесу балістикою.

Про це повідомив голова ОВА Олег Кіпер. Уражено обʼєкт інфраструктури. Інформація щодо постраждалих уточнюється.

Ще новини України: Масована повітряна атака 19 квітня: вперше збили ворожий Ту-22М3, але багато жертв і руйнувань – що відомо

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×