Купити квартиру в Дніпрі

lifecell запустив унікальну послугу напередодні 1 вересня – хто зможе нею користуватися і як підключитися

lifecell запустил уникальную услугу накануне 1 сентября

Мобільний оператор lifecell запустив унікальну послугу, яка стане у нагоді школярам та усім тим, хто працює та навчається онлайн – в чому її унікальність

Послуга “МУЛЬТИSIM Інтернет” дозволяє використовувати інтернет на кількох пристроях одночасно, при цьому оплачуючи лише один пакет послуг. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA.

У новому навчальному році на багатьох школярів знову чекають уроки онлайн. lifecell пропонує своїм абонентам оплатити пакет послуг на основній SIM-карті на смартфоні та отримати змогу підключити додаткові SIM-карти на інший смартфон або планшет.

Умови підключення дуже прості. Достатньо ввести номер *144# на смартфоні та сплатити 25 гривень за 4 тижні користування однією додатковою SIM-картою.

На пристрій з додатковою SIM-картою надійде SMS запит щодо підтвердження підключення послуги. Після чого, необхідно надіслати підтвердження через меню *144#.

Щоб переконатися, що послуга підключена, наберіть *161# з пристрою, де встановлена додаткова SIM-карта, діючий тариф повинен вказуватися: Vash taryf: MultiSIM.

lifecell запустив унікальну послугу напередодні 1 вересня – хто зможе нею користуватися і як підключитися

Якщо вам потрібно дві додаткові картки, тоді поповніть рахунок на 50 гривень. При цьому обов’язково має бути сплачена місячна абонплата.

Послуга також стане у нагоді тим абонентам lifecell, які багато переміщаються і не мають постійного Wi-Fi з’єднання, при цьому їм потрібно весь час бути підключеним до мережі.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×