Купити квартиру в Дніпрі

Графік роботи українських банків на період великодніх свят

Щороку у мирний час усі українські банки змінювали графік роботи під час святкових днів. Стало відомо, як працюватимуть ПриватБанк, Ощадбанк та інші фінустанови України під час святкування Великодня, з 24 по 26 квітня 2022 року

Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA. 

Відповідно до постанови Національного банку України, у період дії воєнного стану в країні (з 24 лютого 2022 року) фінансові установи працюють відповідно до Закону “Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану”. З цієї причини, якщо дата святкування державного або великого релігійного свята випадає на вихідний день, то воно не переноситься на наступний день після святкового.

Графік роботи українських банків на період великодніх свят

Якщо у мирний час державне свято випадало на суботу чи неділю, то українці отримували ще один вихідний – понеділок. У період дії військового стану такий перенесення не передбачено, тому понеділок, 25 квітня 2022 року, буде робочим днем.

Відповідно до постанови НБУ всі банки України будуть закриті тільки в день святкування Великодня, 24 квітня, а понеділок, 25 квітня, буде робочим днем для банківської системи.

Щодо банківських операцій, то система СЕП працює у звичайному режимі. Банківські платежі, які будуть оформлені в період з 23 до 25 квітня 2022 року, будуть проведені з датою банківського дня 25 квітня.

Чи будуть додаткові вихідні на Великдень і травневі свята

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×