Купити квартиру в Дніпрі

Багато загиблих і поранених: Харків обстріляли з «Градів» 28 лютого (відео)

Багато загиблих і поранених: Харків обстріляли з «Градів» 28 лютого (відео)

ОНОВЛЕНО. Згідно інформації Харківської ОДА, під час обстрілу загинуло 11 осіб і кілька десятків отримали поранення. Ці дані не співпадають з наведеними Антоном Геращенко. Але інформація ще може уточнюватися.

Терор. Іншої назви тому, що коять російські окупанти в Україні, немає. Сьогодні, 28 лютого Харків обстріляли з Градів. Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко повідомив, що в результаті обстрілів десятки людей загинули, сотні отримали поранення. Вогнем накрили житлові багатоповерхівки. Про це пише «Українська правда», передає НСН.

Харків щойно масовано обстріляний із “Градів”. Десятки загиблих та сотні поранених” – сказав Антон Геращенко.

Багато загиблих і поранених: Харків обстріляли з «Градів» 28 лютого (відео) Багато загиблих і поранених: Харків обстріляли з «Градів» 28 лютого (відео)

Точна кількість загиблих і постраждалих наразі невідома.

За даними УП, обстріл вівся по кварталу вулиць Гвардійців-Широкінців, Дружби Народів та проспекту Тракторобудівників. Під прицільний обстріл потрапили житлові будинки, Державна пожежно-рятувальна частина №22, склади на вулиці Бучми, гаражний кооператив.

Мер Харкова Ігор Терехов у коментарі УП зазначив: “Ідуть обстріли. По житлових кварталах. Це війна, справжня війна”.

“У нас поранені, і вбиті жителі, мирні. Жертви серед військових. Не знаю, чи це наступ, але поки ми говоримо, от знову стріляють”, – додав він.

Багато загиблих і поранених: Харків обстріляли з «Градів» 28 лютого (відео)

Заступник голови Харківської ОДА Роман Семенуха у коментарі УП повідомив, що наразі йдуть обстріли мікрорайонів Харкова Олексіївка, Салтівка, Павлополь, там проживає більше 1 млн людей.

Багато загиблих і поранених: Харків обстріляли з «Градів» 28 лютого (відео)

“Це страшно, гатять з артилерії просто по житлових будинках. Порахувати втрати поки неможливо. Можливо, далі піде наступ”, – сказав співрозмовник.

На запису видно жінку, якій відірвало ноги. Люди просто вишли на п’ять хвилин з дому – водою, в руках баклажки. Чоловік за кадром каже, що росіяни за все заплатять. Ми помстимося їм.

Харків обстріляли з Градів 28 лютого: відео

Б’ють по житловим масивам. Це справжній терор

Під час обстрілу градами житлового масиву Харкова в автівці загинула родина.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×