Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Тарифи на розподіл газу знижено для 13 операторів з 1 лютого

Тарифи на розподіл газу знижено для 13 операторів з 1 лютого

Національна комісія, що здійснює держрегулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП), знизила тарифи на розподіл газу з 1 лютого 2021 року ряду операторів газорозподільних мереж, повідомляє НСН , посилаючись на Інтерфакс Україна.

Відповідну постанову Про внесення змін до постанов від 16 і 30 грудня 2020 року, якими затверджено тарифи для операторів ГРС на 2021 рік, прийнято на засіданні в суботу 30 січня.

Як і планувалося раніше, тарифи знижені мінімум на 3,5%, як у випадку з ПРАТ “Гадячгаз”, і максимум на 29,8%, як для ТОВ “Газовик”. Загалом тарифи операторів, відповідно до спільного рішення, напрацьованого урядом, народними депутатами та профільним Комітетом Верховної Ради, не повинні перевищувати 1,79 грн/куб.м (без ПДВ).

У той же час з переліку операторів ГРС, яким планувалося знизити тарифи, рішенням Комісії виключено ПрАТ “Коростишівгаз” (регулятор мав намір знизити його тариф з 1,75 грн/куб.м до 1,67 грн /куб. м, на 4,5%.)

Як пояснила головуюча на засіданні НКРЕКП її член Оксана Кривенко, рішення про виключення цього підприємства прийнято з урахуванням відкритого обговорення проекту постанови.

Тарифи на розподіл газу знижено для 13 операторів з 1 лютого

Раніше ми повідомляли: Уряд показав календарний план вакцинації українців

Щоб оперативно отримувати найважливіші новини України і світу, підписуйтесь на наш Телеграм

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×