Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Уряд вирішив передати контроль над тарифами місцевій владі

Уряд вирішив передати контроль над тарифами місцевій владі

Кабінет міністрів України пропонує відмовитися від державного регулювання тарифів на комунальні послуги. Такі повноваження передадуть місцевим органам влади, повідомляє НСН з посиланням на РБК-Україна.

Відповідне рішення прийнято на засіданні уряду.

Як заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль, повноваження по формуванню тарифів на тепло, гарячу воду, водопостачання і водовідведення повністю передадуть на місця. На сьогодні вони формуються Національною комісією (НКРЕКП).

“Цей законопроект приймається на виконання чергового структурного маяка, затвердженого меморандумом з МВФ. Тобто уряд виконав всі свої зобов’язання за програмою співпраці з МВФ, у яких були дедлайни в цьому році”,

– зазначив він.

Зазначається, що законопроект ще має проголосувати Верховна рада.

Згідно з проектом, НКРЕКП протягом двох місяців після набуття чинності цього закону повинна передати ліцензійні справи суб’єктів господарювання у сферах тепло-, водопостачання і водовідведення обласним державним адміністраціям та КМДА.

Уряд вирішив передати контроль над тарифами місцевій владі

Раніше ми повідомляли: «Нафтогаз» озвучив ціну на газ у жовтні

Рекламні блоки на нашому сайті дозволяють нам бути незалежним ЗМІ, а вам – отримувати оперативну і не проплачену ніким інформацію. Переглядаючи рекламу, ви робите свій внесок у розвиток незалежної журналістики України

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×