Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Україна втратила на фронті двох синів (фото)

Україна втратила на фронті двох синів (фото)

Вчора, 19 липня, Україна втратила на фронті двох своїх захисників. Про це Nikopolnews дізнався з повідомлення прес-служби 24 окремої механізованої бригади імені короля Данила, де служили хлопці.

Згідно інформації, отриманої Nikopolnews, під час інженерного обладнання позицій солдат Джерелейко Роман Васильович зазнав кульового поранення від рук ворожого снайпера. Медик, що своєчасно прибув з сусідньої позиції, кваліфіковано надав йому першу медичну допомогу. Після оповіщення по черговим засобам зв’язку  на місце події одразу прибули командир роти та командир взводу старшина Бардалим О.В., які особисто почали здійснювати евакуацію солдата Джерелейко. За 15 метрів від позиції, під час закріплення тяжкопораненого на ношах, ворог поцілив вдруге – цього разу в командира взводу, старшину Бардалима Олександра Володимировича. Характер поранення був несумісним з життям і протягом хвилини Сашко помер на руках свого командира роти.

Незважаючи на продовження обстрілу та небезпеку, бійцям вдалось евакуювати тяжкопораненого солдата Джерелейка. Медики робили усе можливе, щоб врятувати бійця, але, на жаль, велика крововтрата та характер поранення не дали йому шансів на життя і у міській лікарні м. Курахове він помер.

Солдат Джерелейко Роман Васильович, 04.11.1988 року народження був родом з міста Волочиськ, що на Хмельниччині. В нього залишились матір, батько, а також син Данило 2012 року народження.

Старшина Бардалим Олександр Володимирович, 13.02.1986 року народження родом з міста Корсунь-Шевченківський, Черкаської області. Він був на війні з 2015 року і планував повернутись на якийсь час до своєї сім’ї, яку дуже любив і цінував, щоб відпочити. Проте, не зважаючи на те, що до його звільнення з лав ЗСУ залишалось всього 20 діб, він не замислюючись кинувся рятувати пораненого… як виявилось, ціною власного життя. В нього залишились дружина та син Денис 2012 року народження.

Україна втратила на фронті двох синів (фото)

Україна втратила на фронті двох синів (фото)

Старшина Бардалим О.В. та солдат Джерелейко Р.В. були гідними воїнами Королівської бригади, які віддали свої життя за власну країну та загинули як герої.

Вічна їм шана, слава та пам’ять!

– йдеться в повідомленні бригади.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×