Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Україну по-новому поділили на зони: у “червоній” три міста і п`ять районів

Україну по-новому поділили на зони: у "червоній" три міста і п`ять районів

У “червоній зоні” мають зупинити громадський транспорт і закрити ресторани. За підсумками сьогоднішнього перегляду три міста і п’ять районів потрапили до “червоної зони” карантину. Під найжорсткіші карантинні обмеження потрапили населені пункти у п’яти областях.

Про це на брифінгу заявив міністр охорони здоров’я Максим Степанов.

Зокрема, до “червоної зони” потрапили:

  • Івано-Франківська область – Городенківський і Косівський райони
  • Львівська область – Самбір
  • Одеська область – Біляївка
  • Рівненська область – Дубно, Костопільський та Рівненський райони
  • Чернівецька область – Кіцманський район

“Червона зона” передбачає найбільш жорсткі карантинні обмеження. Зокрема, забороняється робота громадського транспорту; відвідання установ освіти; робота ТРЦ, кінотеатрів, кафе і ресторанів.

Крім того, в такому регіоні діють обмеження з інших карантинних зон – масковий режим в громадських місцях, заборона на роботу готелів, розважальних закладів, спортзалів, заборона на планові госпіталізації та відвідування органів соцзахисту.

Як заявив Максим Степанов, карантинні зони будуть встановлюватися кожні 7 днів. Однак незважаючи на це, рішення про ослаблення “червоного”, “помаранчевого” та “жовтого” рівня епідеміологічної небезпеки можна переглядати не раніше ніж через 14 днів.

Україну по-новому поділили на зони: у "червоній" три міста і п`ять районів

Рекламні блоки на нашому сайті дозволяють нам бути незалежним ЗМІ, а вам – отримувати оперативну і не проплачену ніким інформацію. Переглядаючи рекламу, ви робите свій внесок у розвиток незалежної журналістики України

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×