Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

У Олега Ляшка народився син

У Олега Ляшка народився син

Один з найбільш відомих українських політиків, лідер Радикальної партії та депутат Верховної Ради минулого скликання 47-річний Олег Ляшко став батьком. У нього народився син. Про це НСН повідомляє з посиланням на особисту сторінку депутата у Фейсбуці, де від поділився радісною новиною з підписниками.

Як стало відомо НСН , мати новонародженого – 50-річна Росита Ляшко (Сайранян). Пара разом вже більше 20 років, в родині є доросла донька, проте побралися вони лише у 2018 році.

У Олега Ляшка народився син

2 липня 2019 року Олег Ляшко писав на своїй сторінці:

«Сьогодні рік, як ми з Роситою офіційно побралися. Хоча разом ми більше 20 років, у нас доросла донька і купа спільних спогадів.

Але лише торік я нарешті зробив їй офіційну пропозицію стати моєю дружиною і вона відповіла “так”. Ми відзначили цю подію у дуже вузькому колі рідних і близьких – не люблю застілля на 500 людей, люблю, коли скромно і душевно. Як і раніше, я співаю дружині пісні і танцюю з нею зранку, а вона – балує мене смаколиками. Саме про таку родину я мріяв з інтернату. Нехай кожному так повезе з дружиною, як мені!

Ростік, з річницею нас! Люблю тебе!»

У Олега Ляшка народився син

У Олега Ляшка народився син

А на одному з недавніх фото, викладених Ляшко, видно, що його дружина на останніх термінах вагітності.

У Олега Ляшка народився син

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×