Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Коли ФОПам із дітьми видадуть обіцяні державою тисячі

Коли ФОПам із дітьми видадуть обіцяні державою тисячі

Президент Володимир Зеленський повідомив про те, що антикризова програма, за якою фізичні особи-підприємці зможуть отримувати допомогу у близько 2 тис. грн на дитину у віці до 10 років, знаходиться на етапі запуску, передає НСН із посиланням на ZN,UA.

“В процесі запуску – одна з антикризових програм соціального захисту сімей. Якщо ви фізична особа-підприємець першої та другої груп платників податків, ви зможете отримати допомогу на дитину у віці до 10 років. Після погодження з бюджетним комітетом Верховної Ради, яке, я впевнений, обов’язково станеться, понад 300 тис. сімей фізичних осіб-підприємців зможуть отримати таку допомогу”, – сказав він у відеозверненні до українців.

Зеленський зазначив, що програма діятиме на час карантину і один місяць після його скасування.

Повідомлялося, що Кабмін виділив 1,6 млрд грн з фонду боротьби з COVID-19 на виплату допомоги на дітей фізичним особам-підприємцям, які вимушено не працюють через карантин.

За даними ЦЗ, на отримання допомоги можуть претендувати представники малого і середнього бізнесу, які припинили або скоротили діяльність через карантин і сплачували єдиний внесок протягом 6 місяців до тимчасової зупинки діяльності і на момент звернення не скоротили персонал.

В ЦЗ можна звернутися протягом 30 днів з моменту припинення або скорочення діяльності із заявою та документами.

Коли ФОПам із дітьми видадуть обіцяні державою тисячі

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×