Купити квартиру в Дніпрі

Прихована мобілізація, дезертирство та самогубства – яка ситуація в російській армії

в російській армії

В російській армії панують деморалізація, дезертирство та самогубства. Також у рф продовжується мобілізація, хоча формально там оголосили про її завершення.

Про ситуацію у ворожій армії розповіли в Генштабі ЗСУ, передає НСН.

Всупереч оголошеному завершенню часткової мобілізації, військове керівництво російської федерації продовжує набір так званих “добровольців” для у часті у війні на території України. Військкомати отримали вказівки щодо подальшого формування так званих добровольчих підрозділів.

Цими “добровольцями” можуть стати чоловіки з погашеною судимістю, без обмеження віку та за будь-якого стану здоров’я, окрім осіб, що мають офіційний статус інваліда. Щоб уникнути юридичних та фінансових зобов’язань, укладання контракту з міністерством оборони російської федерації з такими особами не передбачається.

Раніше відмобілізований особовий склад має низький рівень морально-психологічного стану, що призводить до надзвичайних подій у місцях дислокації.

Так, в підрозділах 57 мотострілецької дивізії так званих територіальних військ, на етапі злагодження в Казані, самовільно залишило частину понад 15 осіб солдат і сержантів, а під час передислокації в Україну ще двоє мобілізованих вчинили самогубства.

Крім того, основною проблемою вже діючих окупаційних підрозділів, крім приватних військових кампаній, залишається низька навченість особового складу та швидкий вихід з ладу бойової техніки, що знята зі зберігання і не пройшла відповідного обслуговування.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×