Купити квартиру в Дніпрі

Росіяни повідомляють про обстріл своєї території з боку України 19 лютого

Россияне сообщают об обстреле своей территории со стороны Украины 19 февраля

Росіяни повідомляють про обстріл своєї території з боку України.  Нібито прилетів і розірвався снаряд.  Про це 19 лютого пише Телеграм-канал База і ряд інших російських ЗМІ, передає НСН.

У повідомленні зазначається, що снаряд розірвався у Ростовській області в Тарасівському районі в 300-х метрах від одного з будинків у станиці Митякінській і приблизно в кілометрі від кордону з Україною.

Росіяни повідомляють про обстріл своєї території з боку України 19 лютого

Даний район знаходиться на кордоні з Україною – поблизу Станиці Луганської, що на Луганщині.

У РФ відреагували на повідомлення ЗМІ про снаряд. Голова Слідчого комітету Росії Олександр Бастрикін доручив порушити кримінальну справу за фактом нібито влучення українського снаряду на територію Росії. Інформація про це з’явилася у суботу вдень на офіційному сайті слідчого комітету.

Дослівно:

“За даними ЗМІ, на території Ростовської області поблизу кордону з Україною військовослужбовці українських збройних сил здійснили масовані обстріли із застосуванням важкого озброєння.

Внаслідок обстрілу снаряд, який був випущений з території України, розірвався у Ростовській області на відстані близько кілометра від кордону”.

Бастрикін доручив слідчим головного слідчого управління СК Росії порушити кримінальну справу за даним фактом та провести “ретельне та всебічне розслідування” всіх обставин того, що сталося.

Слідком РФ також опублікував фото нібито місця, де розірвався снаряд.

Нагадаємо, на ділянці фронту біля Станиці Луганської ситуація загострена з 17 лютого. Окупанти обстріляли тут дитячий садок, який знаходиться на підконтрольній Україні території. Гатять з арти та іншої забороненої зброї.

Також нагадаємо, що РФ і ватажки так званих “ДЛНР” нагнітають ситуацію і заявляють про плани України силового звільнення окупованої частини Донбасу. На тлі цих заяв в ОРДЛО оголосили повну мобілізацію чоловіків, а жінок, дітей і людей похилого віку нібито евакуюють до Ростовської області. Також тут скасували заняття у всіх навчальних закладах.
Донбас сьогодні: у Станиці Луганській бойовики обстріляли дитячий садок з дітьми 17 лютого

ФСБ Росії заявила про перестрілку на кордоні з Україною, повідомляють про загиблого

Окупанти бомбардували з безпілотника околиці Маріуполя: під обстріл потрапили школа і житлові будинки

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×