Купити квартиру в Дніпрі

Військові оглядачі РФ звинувачують вископосадовців Росії у підготовці репресій проти них – ISW

Військові оглядачі РФ звинувачують вископосадовців Росії у підготовці репресій проти них - ISW

У Росії військові оглядачі вважають, що Кремль може готувати для них покарання “за “дискредитацію” діяльності Міноборони РФ через війну в Україні.

Про це йдеться у свіжому звіті американського Інституту вивчення війни (ISW). Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті ТСН.

Аналітики, аналізуючи риторику російських воєнкорів, які висвітлюють війну Росії, вважають, що Кремль може готувати покарання для оглядачів – “за “дискредитацію” діяльності Міноборони РФ та російської “спецоперації” в Україні”.

Військові оглядачі РФ звинувачують вископосадовців Росії у підготовці репресій проти них - ISW

Один з російських оглядачів звинуватив “окремих генералів і воєначальників” у тому, що вони розробляють список таких людей.

Зокрема, Mash 14 жовтня повідомив, що начальник російського Генштабу Валерій Герасимов особисто підписав наказ, яким доручив російському державному медіацензору Роскомнагляду провести розслідування щодо відомих російських мілблогерів: Ігоря Гіркіна (також відомого як Ігор Стрєлков), Семена Пегова (WarGonzo), Юрія Подоляки, Владлена Татарського, Сергій Мардан, Ігор Дімітрієв, Крістіна Потупчик та авторів Telegram-каналів GreyZone і “Рибар”.

Критика російського керівництва

Одну з хвиль невдоволення військовим командуванням викликало замовчування втрат у війні в Україні нових мобілзованих. Москва офіційно підтвердила загибель п’ятох “мобіків” з Челябінської області.

Тим часом російські мікроблогери пишуть, що цифри значно більші. Ба більше – прогнозують, що до кінця зими армія втратить 10 тисяч мобілізованих.

До слова, Путін повідомив: мобілізували 222 тисячі росіян на війну до України, з яких 16 тисяч уже воюють. Диктатор бреше і заявляє, що підготовка перед відправленням на фронт є, тоді – як “мобікі” жаліються, що їх кидають до України, як “гарматне м’ясо”.

Війни Росії та їхні наслідки – військові конфлікти РФ за останні 30 років

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×