Купити квартиру в Дніпрі

Україна поверне російських бранців додому, якщо їхні матері приїдуть за ними особисто

Україна поверне російських бранців додому

Україна прийняла рішення повернути російських бранців додому, але лише за однієї умови, якщо їхні матері приїдуть за ними самі – до Києва. Що потрібно для цього зробити?

Російські жінки, яким роками промивали мізки за допомогою телебачення, багато хто навіть не знав, де знаходяться їхні сини. Зв’язуючись з хлопчиками 18-20 років, вони дізнавалися від них, що діти зовсім не на навчаннях, а на справжній війні, де стали справжнісіньким “гарматним м’ясом”. На території України в полон здалися солдати, які прослужили місяць-два, і всі вони стверджують, що їхали на “навчання”.

Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA. 

Усі вони можуть повернутись додому, якщо їхні мами приїдуть за ними до Києва. Таким чином, жінки можуть знову побачити своїх дітей, а також той жах, який насправді відбувається.

як матері можуть повернути російських бранців додому

Щоб це стало реальним, потрібно:

Зайти в Телеграм-канал під назвою Груз 200:

https://t.me/gruz_200_ukr

Або зателефонувати на гарячу телефонну лінію Міністерства Оборони України – «Повернися живим з України» на багатоканальні телефони:

+380894201860

+380894201861

+380894201862

Або написати на пошту

Vernis_iz_ukraine@gmail.com

Потім, якщо Ви отримали, підтвердження, що Ваш син у нас у полоні, мами російських солдатів мають дістатися Києва. Для цього потрібно доїхати до Калінінграда чи Мінська, автобусом чи таксі до польського кордону. Потім через Польщу дістатися до КПП з Україною, де вас зустрінуть та супроводять до Києва для зустрічі із сином.

Ми, Українці, на відміну від Путінських фашистів, не воюємо з матерями та їхніми полоненими дітьми.

Полонені під Запоріжжям росіяни дзвонять додому: «Мам, я агресор» (відео)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×