Купити квартиру в Дніпрі

У російських військових забирають документи, щоб родичі не могли їх опізнати

у російських військових відбирають документи

Радник глави МВС України Вадим Денисенко заявив, що у всіх російських військових, яких відправляють воювати в Україну, забирають документи. Оскільки в подальшому їх не зможуть опізнати родичі

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на телемарафон, передає НСН

Денисенко висловив сподівання, що сьогодні вдасться продовжити гуманітарні коридори, оскільки здебільшого це залежить від особистої позиції керівника Кремля Володимира Путіна.

У російських військових забирають документи

Радник глави МВС України Вадим Денисенко

“Тому що все, що відбувається в Маріуполі і Харкові, на моє глибоке переконання, це особиста вказівка Путіна щодо блокади Маріуполя і знищення Маріуполя і Харкова. Крім того, зараз російські кораблі починають обстрілювати Маріуполь з моря. Ситуація складна”, – заявив він.

При цьому радник глави МВС додав, що був убитий російський генерал-майор Мітяєв, однак при ньому не виявилося документів.

“Не слід забувати, що вчора була серйозна перемога в самому Маріуполі, коли наші війська змогли знищити велику кількість російської техніки, був убитий російський генерал-майор Мітяєв. Я хотів би звернути увагу, що у Мітяєва не було документів. Ми вже тиждень помічаємо, що у всіх російських військових забирають документи, щоб їх родичі не могли опізнати. Навіть у генерал-майора забирають документи”, – підкреслив Денисенко.

В розпорядженні українських військових опинився документ з планом вторгнення росіян в Україну

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×