Купити квартиру в Дніпрі

Російські військовослужбовці оголошуються зниклими безвісти – російські ЗМІ замовчують втрати

російські ЗМІ замовчують втрати

Щоб уникнути хвилювання серед родичів загиблих та цивільних осіб, російські ЗМІ замовчують реальні втрати

За першу добу війни проти України РФ втратила більше військових, ніж за 8 років війни у Сирії! А доби вже ТРИ! Вбито понад 5 тисяч ворожих солдатів!

Російські солдати, що потрапили в полон, розповідають, що їм оголосили про відрядження в Краснодарський край, Ростовську, Псковську, Воронезьку і Саратовську області. Про свою військову місію більшість із них дізналася в день своєї загибелі. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті OBOZREVATEL.

Щоб уникнути хвилювання серед родичів загиблих та цивільних осіб, у російських ЗМІ замовчують реальні втрати. Тіла загиблих спалюються в мобільних крематоріях, російські військовослужбовці оголошуються зниклими безвісти.

Але ж ми живемо в нових інформаційних реаліях! Українці створили Telegram-канал, де публікуватиметься інформація про загиблих російських військових (фото, відео, максимальний опис трупів), полонених та новини про втрати, які заборонено поширювати у російських ЗМІ.

Для родичів російських солдатів-самогубців, нагадуємо:

  • якщо ваші родичі служать у танкових частинах і в них оголошено відрядження, швидше за все, їх уже перекинуто для боїв в Україну;
  • якщо керівництво військових частин, де служать ваші рідні та близькі, оголошують, що частина складу знаходиться на бойовому завданні, швидше за все, вони відправлені на бійню;
  •  статус безвісти зниклого не дає жодних пільг, пенсій та іншого забезпечення сім’ї за фактом загиблого військовослужбовця.

Солдати, що здалися в полон, повністю дезорієнтовані і шоковані масовою загибеллю своїх товаришів по службі. Багато хто з загиблих ніколи не мав бойового досвіду.

Дуже багато російських військовослужбовців кидають свою техніку та тікають.

російські ЗМІ замовчують втрати

Російські військовослужбовці оголошуються зниклими безвісти - російські ЗМІ замовчують втрати

Ви можете допомогти повернутися їм додому!

Російські військовослужбовці оголошуються зниклими безвісти - російські ЗМІ замовчують втрати

А ще краще, подбайте про них та не пускайте в Україну! Україна стоятиме до кінця!

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×