Купити квартиру в Дніпрі

Жіночі кеди: вибирайте зручне взуттяЖіночі кеди: вибирайте зручне взуття

Кеди — це класика міського стилю. Вони і шикарні, і зручні, і практичні. Вони роблять легким кожен крок і прекрасно поєднуються з джинсами і з сукнями. Якщо ви шукаєте якісне взуття, кеди жіночі шкіряні на сайті точно припадуть вам до душі. Тут зібрані стильні та зручні пропозиції від Міда Стайл.

Але в чому переваги жіночих кед? Як правильно вписати їх в гардероб? Давайте розберемося.

Жіночі кеди: переваги якісного взуття

Яким критеріям повинно відповідати якісне взуття? Перш за все це м’якість і еластичність верху, прекрасна зносостійкість підошви, комфорт регулювання по ширині стопи. Взуттєва фабрика MIDA — легенда якості та практичності по всій Україні. Якщо ви купите кеди жіночі чорні от mida.style, то отримаєте пару, яка буде радувати вас два-три сезони як мінімум.

Тут представлені пари з натуральної шкіри, як гладкої, так і перфорованої. Це дозволяє підібрати підходящу пару для осені, весни або літа. У спекотну погоду будуть більш затребувані перфоровані моделі, так як вони легше і надягаються без шкарпеток.

Якісні шкіряні кеди — це не тільки про довговічність, це ще й про стиль. Вибирайте пару в потрібному кольорі, і будь-який ваш образ — як на прогулянці, так і на побаченні — буде завершеним.

Головним плюсом сучасних модних кед можна назвати легкість кожного кроку. Підошва в таких моделях виготовляється з сучасних зносостійких матеріалів типу EVA, завдяки чому взуття на нозі практично “не відчувається”. І натуральна шкіра, з якої виконаний верх, теж практично не схильна до зносу, експлуатується без заломів і з збереженням насиченого кольору.

Як вибрати відповідну модель

Шкіряні жіночі кеди розрізняються і за типом використовуваної шкіри, з перфорацією або без, і за способом оформлення верху, за наявністю додаткового декору або за типом використовуваних швів, по висоті підошви. Але найголовніший критерій вибору — це колір, адже від цього буде залежати сполучуваність з іншими предметами гардеробу.

Якщо говорити про актуальні рішення, то серед них популярні наступні:

  • Білі кеди — святкові, легкі, дуже ошатні. Підходять під будь-які костюми і комплекти, особливо якщо це одяг пастельної, акварельної, світлої палітри.
  • Бежеві — класичні, в міру строгі і елегантні.
  • Сірі — вважаються найбільш практичними і немаркими, відмінно виглядають з шкіряними аксесуарами в тих же кольорах.
  • З кольоровими вставками — наприклад, з жовтими, червоними або чорними. Гарний вибір для тих, хто любить яскраві і помітні акценти.

Всі ці кеди прекрасно впишуться в повсякденний гардероб і підійдуть до міського образу. Ви можете взяти їх з собою у відпустку і там надягати з легкими шифоновими сукнями або яскравими костюмами. Як варіант “на кожен день” вони прекрасно комбінуються з джинсами, з базовими футболками, з незвичайними блузками. Можна придбати дві схожі пари різних кольорів, щоб привносити в кожен з комплектів якийсь актуальний акцент та виграшно експериментувати з кольорами.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×