Купити квартиру в Дніпрі

Жіноче взуття оптом: як підібрати?

700x371 651bf4ba021fc

Взуття відіграє важливу роль у гардеробі кожної людини. Жіночі моделі демонструють справжнє розмаїття, адже регулярні зміни моди створюють нові екземпляри та унікальні дизайнерські рішення. Однак важливо знати, як правильно здійснювати підбір.

Якісне чоловіче, жіноче та дитяче взуття оптом є в магазині онлайн Parad Obuvi.

Найактуальніші тренди

З наближенням холодів слід замислитися про оновлення гардероба взуття, щоб виглядати максимально стильно. Ідеальними варіантами залишаються:

  • байкерські черевики;
  • туфлі на масивній платформі;
  • туфлі на шпильках;
  • чоботи з об’ємною областю гомілки;
  • ботильйони з квадратним носком.

Як ми бачимо, зберігається мода на більш масивні екземпляри. Наприклад, байкерські черевики відрізняються своєю об’ємністю і вираженою шнурівкою. Вони допоможуть продемонструвати зухвалу особистість у повсякденному житті. Туфлі стануть чудовим доповненням до образу, шпилька або масивний каблук залежить від вашого смаку. Об’ємна частина халяви в чоботях є цікавим акцентом і дуже актуальна в осінню пору. Варто зазначити, що подібна модель зберігає свою популярність уже не перший сезон. Черевики з квадратним носком додадуть екстравагантності. Незважаючи на те, що вони виглядають незвично, їх можна зустріти на багатьох дівчатах.

Магазин Parad Obuvi пропонує якісні товари в Одесі 7 км або на замовлення онлайн. Можна оформити доставку в Київ, Львів, Харків.

Правила підбору

Зрозуміло, що необхідно орієнтуватися на свій смак і гардероб. Взуття має відповідати вашому стилю і легко поєднуватися з одягом. Універсальні кольори, такі як чорний, бежевий або білий, легко комбінуються з більшістю нарядів. Однак вивчення технічних характеристик допоможе забезпечити довготривалу службу взуття. Матеріали мають бути якісними та надійними. Правильним варіантом стане вибір або перевіреного замінника, або ж натуральної шкіри. Як правило, вони не дають нозі в черевику потіти.

Розмір вибирають за допомогою примірки на товстий носок. Серед багатьох жінок є думка, що маленькі туфлі можна розносити, але таке твердження невірне, навіть після тривалої експлуатації структура взуття майже не зміниться.

В інтернет-магазині Parad Obuvi є трендове взуття опт від всесвітньо відомих брендів. Широкий асортимент трендового жіночого, чоловічого та дитячого взуття оптом, яке відповідає актуальним модним напрямам. Вибирайте взуття, яке поєднує стиль, комфорт та довговічність, та забезпечте своїм клієнтам найкращі продукти від провідних світових брендів.

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу