Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Зеленський повідомив про розробку онлайн-виборів з Microsoft та Apple

Тему подальшої діджиталізації суспільства прокоментував Володимир Зеленський під час пресмарафону “30 питань Президенту України”.

Він зупинився на можливості голосувати у форматі онлайн під час наступних виборів, що стане можливим завдяки тісній співпраці із компаніями Microsoft та Apple. Вже зараз фахівці почали активнопрацювати над розробкою цієї можливості. Навіщо потрібна така можливість і для кого вона стане корисною? Читайте блог і ви дізнаєтесь подробиці.

Президент зауважив, що із компаніями Microsoft та Apple обговорюється і кілька інших важливих розробок, а саме, цифрова митниця та перепис населення у цифровому форматі. Якщо все вдасться, то прогнозується, що значно більший відсоток українців проголосує на виборах. Окрім того, громадяни й надалі зможуть голосувати у звичному форматі на дільницях. Варіант онлайн-голосування стане ще однією альтернативою й дозволить виявити свою позицію тим українцям, хто не мав змоги фізично відвідати дільницю.

Остаточне рішення із приводу запровадження голосування на майбутніх виборах у віртуальному форматі буде прийнято депутатами Верховної Ради вже найближчим часом, про нього блог одразу повідомить громадськість.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×