Купити квартиру в Дніпрі

Затишний шик: м’яка жіноча сумка від Maison Margiela

Вже декілька років поспіль модні тенденції спрямовані в бік комфорту та затишку в поєднанні з елегантністю. Тому дизайнери створюють для жінок:

  • теплий та легкий одяг з м’яких тканин;
  • зручне взуття, в якому можна без втоми ходити цілий день у будь-яку погоду;
  • стильні та водночас функціональні аксесуари.

Гарним доповненням до сучасних моделей одягу та взуття стали м’які об’ємні сумки, схожі на хмаринки. Також їх називають pillow bags, тому що за виглядом вони дійсно нагадують подушки. Багато брендів пропонують вироби в такому стилі. Але однією з найстильніших та бажаних вважається сумка Мейсон Марджела з красивою назвою Glam Slam. Як і інші речі бренду, вона належить до категорії «люкс». Вперше ця модель з’явилась на полицях магазинів у 2018 році, але з того часу її популярність лише зростає. За ці роки сумка стала візитівкою бренду Maison Margiela поряд зі взуттям «табі» та фірмовою етикеткою з числами. Чим же ця модель приваблює жінок? Розповідаємо далі.

Дизайн та особливості сумки Glam Slam

За формою модель поєднує тоут і шопер. Вона має:

  • одне відділення;
  • внутрішню кишеню;
  • дві короткі ручки, що не знімаються;
  • довгий ремінь через плече, що від’єднується;
  • жорстку планку зверху;
  • магнітну застібку.

Вигляд диванної подушки сумці надає оздоблення ґудзиками всередині, що створюють поглиблення на поверхні. Верхній шар виготовляють з натуральної шкіри наппа — тонкої та м’якої. Для захисту від дрібних пошкоджень її додатково обробляють аніліном. Підкладку роблять з міцного текстилю. На зовнішньому боці передбачена окрема деталь для фірмової білої етикетки з числами, пришитої чотирма стежками. На ній можна побачити, що сумка належить до колекції під номером 11.

N6MNFz8inw9sp0EhWyy_7BPkJs6BAvBYNG1IUY7swvNfI9NV3W27omwHyfAVobcBYbrBxXZkKEcAAiMURNv6cngw86whQf4kHYg072BnL1GX5y-zWZ3S3H08Fd4xGUDTZWnQwOf8qMoTQ2xuU7E7n5k

За задумом виробника спочатку модель Glam Slam призначалась для подорожей. Перші моделі були навіть оздоблені бирками «Carry on Luggage», «Business Class». Тому вона відразу припала до душі знаменитостям, які часто подорожували. З часом сумка не зникла з модних гардеробів. Виявилось, що вона також зручна для шопінгу, прогулянок, активного способу життя. Через те, що модель пасує і до джинсів, і до суконь, і до костюмів, з нею можна створювати стильні ділові та повсякденні луки.

В дизайні сумки поєднуються простота, тиха розкіш та невимушений гламурний шик. Вона не потребує довгих роздумів щодо поєднань, тому що гармонійно доповнює будь-який образ. Вона пом’якшує вигляд, додає затишку та комфорту.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×