Купити квартиру в Дніпрі

Заробіток на фотографіях: доступно кожному

Заробляти онлайн можна не тільки, виконуючи замовлення або продаючи щось в інтернеті. Творчість теж може давати дохід, у тому числі пасивний. Наприклад, заробіток на стоках фотографій може бути добрим способом монетизації вашої творчості.

Звичайно, все не так просто, як зайти до казино VIP і зірвати куш за один раз. Але доклавши відносно невеликі зусилля, можна гідно заробляти на стоках, причому не раз. Тому, якщо у вас є таке хобі, як фотографія, або ви є власником незвичайного типажу, який цікавий фотографам, придивіться до такого варіанту.

Що робити, щоб заробити на стоках

На стоках успішно продаються не лише фотографії, а й ілюстрації, і векторні зображення. Тому будь-яка творча людина може почати продавати свою творчість. Навіть якщо ви не маєте навичок створення фотографій або ілюстрацій, можна продавати власні зображення в цікавих образах.

Щоб почати заробляти на стоках фотографій:

  1. Дослідіть найпопулярніші теми. Перш ніж розпочати створення фотографій, вивчіть популярні теми та запити на стоках. Такий аналіз допоможе вам зрозуміти, які типи фотографій мають більший попит і будуть приносити більше прибутку.
  2. Створіть професійні фотографії. Виготовте фотографії з високою роздільною здатністю та якістю. Зверніть увагу на освітлення, композицію та обробку, щоб ваші знімки виглядали професійно.
  3. Виберіть стік. Найпопулярніші: Shutterstock, Getty Images, Adobe Stock, iStock, Pixabay, Unsplash, Pexels, є інші. Дізнайтеся про їхні умови та вимоги до фотографій.
  4. Зареєструйтеся на вибраному ресурсі й надішліть свої фотографії для рецензування. Потрібно створити обліковий запис і виконувати інструкції щодо завантаження фотографій.

Зважайте на те, що стоки приймають не всі фотографії. Якщо важливо вчитися на своїх помилках, приймати зворотний зв’язок та постійно вдосконалювати свої навички. Коли фотографію буде прийнято, вам потрібно визначити ціну та вибрати відповідні ліцензійні умови.

Як просувати фотографії на стоках

345

Фотостоки добре працюють і без просування. Але якщо ви хочете, щоб саме ваші фотографії привертали більшу увагу, скористайтеся просуванням. Якщо ви модель — розповідайте про себе в соціальних мережах, залишайте посилання на свої фотографії, які можна придбати. Якщо ви фотограф — теж можете вдатися до самопіару. Якщо ви можете поділитися з аудиторією будь-якими корисними навичками, робіть це в блозі або на каналі Ютуб. За посиланнями з них передплатники та відвідувачі зможуть переходити на стоки та купувати результати вашої роботи. Ця порада відмінно підходить для дизайнерів та фотографів. Також ним можуть скористатися ретушери.

Щоб збільшити свій потенційний дохід, створіть великий та різноманітний портфель фотографій. Відстежуйте продажі та вивчайте купівельні уподобання. Аналізуйте, які типи фотографій мають великий попит, і адаптуйте свою стратегію відповідно до цієї інформації.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×