Купити квартиру в Дніпрі

З’явилося нове рішення для охолодження пристроїв, що працюють на базі Windows 10 і 11

678

Якщо людина стикається з проблемою надмірного нагріву настільного ПК або ноутбука, новий софт під назвою Camomile Optimizer допоможе її позбутися. Відповідна програма з’явилася ще 22 липня 2024 року, про що відразу повідомило видання Neowin.

У матеріалі зазначено, що новий додаток від стороннього виробника здатний здійснювати андервольтинг чіпсета та зменшувати його тактову частоту. Шляхом цього, загальна температура пристроїв на базі Windows 10 і 11 ставатиме нижчою. Тим часом, щоб провести вільну хвилину з користю, можна відкрити elslots, який пропонує приємний вітальний пакет та сотні цікавих слотів.

На що здатна програма для зменшення температури ПК

789

Якщо робочий комп’ютер починає суттєво нагріватися, це стає великою проблемою для його окремих компонентів. У кінцевому результаті, в них може зменшитися продуктивність та термін служби. Тому, якщо завантажити Camomile Optimizer, вона допоможе:

  • Оптимізувати температурні показники ноутбука, навіть під час великих навантажень на чіп;
  • Зменшити навантаження на систему охолодження, тобто вентилятор почне працювати тихіше;
  • Збільшити термін придатності батареї девайса.

Щодо наявного функціонала, він не відрізняється великим різноманіттям. Попри можливості увімкнення та дезактивації “холодного режиму”, утиліта пропонує змінити загальну тему зі світлої на темну. Додатково, можна налаштувати фонову роботу додатка після натискання кнопки “старт”.

Що показали тести та, як встановити Camomile

На етапі тесту, виробники “охолоджувального софту” помітили, що він здатен опустити температуру комп’ютера з 83 до 67 градусів Цельсію протягом лічених хвилин. Але, людям варто пам’ятати, що шляхом зниження тактової частоти чіпа, впаде й продуктивність (критично для ємних ігор та програм). При цьому, завантаження на офіційному сайті та подальше використання Camomile є безкоштовним. Для цього, достатньо лише натиснути посилання, інсталювати додаток на пристрій Windows 10 і 11 та, ввести необхідні налаштування.

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу