Купити квартиру в Дніпрі

Инструкция по инвестированию для новичков

34555

Інвестування – вищий рівень фінансової грамотності. Він легко доступний навіть людям без економічної освіти. Перші внески вимагають наявності капіталу (власні кошти або гроші взяті в борг).

Перш ніж приступити до інвестування, важливо чітко зрозуміти власні фінансові можливості.

Основна мета інвестування:

  • Отримання прибутку від поступового збільшення вартості придбаних активів;
  • отримання доходу від відсотків за позиками;
  • прибуток від здачі майна в оренду.

Найбільш прибутковим і трудомістким видом інвестицій вважається торгівля цінними паперами на фондовому ринку. Найпростіший варіант – відкриття банківського депозиту.

Принципи інвестування

Фахівці рекомендують, перш ніж робити інвестицію, створити фінансову подушку. Інвестування завжди пов’язане з ризиком. А подушка допоможе впоратися з можливими негативними наслідками. Гроші на подушку можна взяти із зарплати, виграшу в Elslots вхід тощо. Обов’язково варто проаналізувати свої доходи і визначити суму, втрата якої не матиме великого впливу на бюджет. Тільки потім варто приступати до вибору варіантів для інвестування.

Інвестування і трейдинг – це не фінансова піраміда, а складні, легальні інструменти для заробітку. Інвесторів, трейдерів і фрілансерів не готують в університетах. Але це не заважає їм добре заробляти і бути затребуваними на ринку праці.

6577

Самостійне інвестування потребуватиме:

  • Максимальної залученості;
  • певних знань;
  • конкретної суми на початковому етапі.

Варто знайти час і можливості для відкриття брокерського рахунку.

Приклади інвестування

Інвесторам-початківцям варто звернути увагу на:

  • Банківський депозит: це найпростіший спосіб інвестування. Варто розуміти, що прибутковість за вкладами в банк не завжди перевищує рівень інфляції. Депозит із правом дострокового вилучення – ідеальний варіант для зберігання фінансової подушки;
  • інвестування у валюту: простий і зрозумілий спосіб заробітку для багатьох не обов’язково вишукувати обмінник у пошуках вигідного курсу, достатньо зареєструвати біржовий акаунт і торгувати валютою, враховуючи різницю курсу. Грамотний підхід може виявитися дуже прибутковим;
  • акції, облігації та фонди: перш ніж їх купувати, необхідно зрозуміти механізми отримання прибутку. Рекомендується почати з вивчення облігацій. Їх випускає держава, тому вони мають мінімальний ризик втрати вкладень.

Правильно сформований інвестиційний – ключ до отримання пасивного доходу. Важливо створити різні класи активів для мінімізації ризику втрати коштів.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×