Купити квартиру в Дніпрі

Виведення жирних плям з пофарбованої стіни: Кілька порад, які можуть допомогти

0 02 05 5d0b1bee760b4095ee7f1075b9e2307b84785721f46f45b1538b7a5c130f93c3 c434e355753df5d4

Жирні плями на пофарбованих стінах можуть виникнути з будь-яких причин, наприклад, коли випадково доторкнувся до поверхні жирними руками. Таких слідів, як правило, досить складно позбутися, але можна спробувати кілька простих способів.

Отже, якщо тема, як вивести плями з пофарбованої стіни, для вас стала актуальною, тримайте трійку порад, які, маємо надію, вам допоможуть.

Як прибрати жирні плями з стіни

Певна річ, щоб не стикатися з проблемою появи жирних плям на стіні, треба завжди бути максимально обережним, зокрема, ретельно вимивати руки після кухонних справ чи пильнувати малечу.

Але коли плями все ж таки з’явилися на стіні, можна спробувати їх вивести, спробувавши наступні способи:

  • Використайте мильний розчин

Мильний розчин може бути дуже ефективним для видалення жирних плям з пофарбованих стін. Додайте декілька крапель рідкого мила в теплу воду і змочіть м’яку губку в цьому розчині. Потім нанесіть мильний розчин на пляму і ніжними круговими рухами видаліть її зі стіни.

  • Спробуйте чоловічу піну для гоління

Алгоритм простий: нанесіть піну для гоління на губку, змастіть жирну пляму на стіні. Далі слід зачекати декілька годин, після чого залишається лише протерти місце нанесення пінки вологою ганчіркою. Пляма повинна «піти».

  • Приготуйте розчин з миючого засобу та теплої води

А якщо конкретніше, то пінку, яка утворюється після змішання миючого засобу і теплої води. Цю піну потрібно нанести на жирний слід, зачекати, затим протерти.

  • Застосуйте спеціальну фарбу

«Заховати» пляму від жиру на стіні можна використовуючи спеціальну фарбу, створену для таких цілей. Наприклад, подібне рішення пропонує бренд Sniezka https://www.sniezka.ua/, який має фарбу для слідів від протіканнята плям. До речі, наносити її можна одразу на плями.

І водночас невеличка порада: перевіряйте згадані вище способи видалення жирних плям на невидимій області стіни – аби переконатися, що він не пошкодить фарбу, нанесену на стіну чи не погіршить проблему, яку ви намагалися усунути.

Підсумовуємо

Жирні плями на пофарбованих стінах не надто радують око, але можна спробувати видалити їх підручними способами чи використавши спеціальну фарбу. Головне, не втрачати ентузіазму, робити все обережно, уважно і без поспіху – і тоді плями від жиру на стіні більше не псуватимуть інтер’єр вашого помешкання.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×