Купити квартиру в Дніпрі

Виготовлення поліграфії для офісу в друкарні «Хамелеон К»

Фірмова поліграфія – незамінний помічник в офісній рутині. Готові бланки чи папки дозволяють прискорити процес однотипної роботи. Це зручний спосіб анкетування клієнтів та збору внутрішніх статистичних даних серед працівників.

Також поліграфія із корпоративною символікою працює на створення позитивного іміджу компанії. Фірмова упаковка чи шаблони договорів викликають відчуття довіри в клієнтів, бізнес-партнерів. Замовити виготовлення будь-яких видів поліграфії ви можете в друкарні «Хамелеон К». Яка друкована продукція для офісів має найбільший попит?

Брендовані блокноти

Органайзери для ведення нотаток та складання графіків зустрічей не втрачають своєю актуальності. Як показує практика, саме записи, зроблені вручну, найбільш ефективні. Блокноти завжди під рукою у працівників. А присутність логотипу чи слогану на обкладинці позитивно впливає на сприйняття компанії.

Користуючись фірмовими блокнотами на бізнес-зустрічах, виставках, семінарах, співробітники компанії створюють позитивний імідж бренду. Клієнти візуально запам’ятовують айдентику компанії, а згодом швидко розпізнають її серед конкурентів.

Календарі

Ще один зручний спосіб оптимізувати робочий час. Чимало співробітників компанії здають регулярні звіти, розробляють планування робочого процесу. Тож перед очима завжди повинен бути календар. Обрати можна різні формати, враховуючи призначення поліграфії.

Які фірмові календарі можна надрукувати:

  • квартальні настінні чи настільні;
  • перекидні календарі;
  • кишенькові;
  • календарі-плакати на рік;
  • персональні настільні календарі-будиночки.

Одна з переваг фірмових календарів – універсальність поліграфії. Їх можна використовувати в офісах, вручати як заохочення працівникам компанії, дарувати корпоративним клієнтам чи партнерам у якості брендованих презентів. Додавати календарі можна як бонуси до великих замовлень в інтернет-магазинах.

Візитки

Візитні картки залишаються обов’язковим елементом ділового спілкування. Обмінюватися контактами при особистих зустрічах – правило етикету, яке досі користується популярністю. У клієнтів завжди більше викликає довіри не електронна переписка із консультантом, а особисте знайомство. І візитка залишається найкращим способом презентації співробітника компанії.

Фірмові папки

Простий та надійний спосіб зберігання документів. Папки важливі для ведення архіву, вручення догорів чи заяв клієнтам. Присутність фірмової символіки лише підкреслює статус компанії. Поліграфія, виконана в корпоративному стилі, завжди формує позитивне враження від відвідування офісу та спілкування з менеджером.

Бланки з логотипом

Рутинна офісна робота передбачає часте заповнення заяв, анкет. Полегшити цей процес допомагають шаблони документів. Вони можуть містити надруковані банківські реквізити, контакти тощо. Коштує така поліграфія недорого, проте відіграє важливу роль у формуванні позитивного іміджу компанії.

На сайті друкарні https://xprint.com.ua можна ознайомитися з іншими видами офісної поліграфії та замовити виготовлення друкованої продукції із доставкою по Києву та Україні.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×