Купити квартиру в Дніпрі

Вибір розчину для контактних лінз: як зробити це правильно

0 02 05 2b961be1457349fd496f98edd58201f94834591e579eb92ad63121a415adac3a 2cc8699d7f0630d1

Віддаєте перевагу контактним лінзам, а не окулярам, тоді маєте знати, що догляд за ними повинен бути не тільки регулярним, але й максимально ретельним. Це стосується і їх зберігання. А для цього використовують спеціальний розчин, який, власне, і виконує ці дві функції.

Обирати розчини для лінз правильно – відповідальне завдання, особливо це актуально для новачків, які недавно почали носити ці оптичні пристрої. Отже, що врахувати при купівлі цих розчинів? Давайте розбиратися в цьому питанні.

Ключові критерії вибору розчину для контактних лінз

Покупку розчину для контактних лінз варто з вибору підхожого продавця, який би міг запропонувати дійсно якісний товар, що повністю відповідає заявленим параметрам і властивостям.

Водночас варто врахувати наступне:

  • Зверніть увагу на тип лінз. Річ у тім, що різні рідини для лінз можна використовувати конкретно для тих чи інших офтальмологічних виробів. Бо деякі розчини підходять тільки для м’яких, тоді як інші – до твердих чи інших типів лінз;
  • Яке застосування. Перш ніж замовляти розчин для лінз, упевніться, що рідина є підхожою у вашому випадку. Тобто розчин підходить не тільки для зберігання, а й, приміром, дезінфекції, очищення офтальмологічних пристроїв;
  • Термін придатності після відкриття. Теж важливий параметр, яким не варто нехтувати. Є розчини, які після відкриття флакону придатні протягом трьох місяців, інші – упродовж чотирьох. І не забувайте дотримуватися цих строків;
  • Ціна. Такий товар, якщо мова йде про належну якість, не може коштувати копійки, тому ніколи не економте на цьому, коли вже вирішили купити розчини для лінз, які добре зберігатимуть, очищатимуть та дезінфікуватимуть вироби.

Зрозуміло, це далеко не увесь перелік правил, які не зайвим буде врахувати, коли купуватимете розчини для лінз контактних. Але дотримання хоча б цих критеріїв допоможе вибрати підхоже рішення.

Підсумовуємо

Обираючи розчин для контактних лінз, важливо враховувати різні моменти, у тому числі й ті, про які згадували вище.  Бо ж правильно обраний розчин забезпечить не тільки належне зберігання чи очищення лінз, але і їх комфортне та безпечне носіння, допомагаючи таким чином вирішувати проблеми зору.

Але якщо вам бракує знань чи досвіду в питанні вибору таких розчинів, не соромтесь звертатися до клієнтської підтримки продавця по допомогу. Тут завжди готові надати слушну інформацію та поради, відтак розчин для лінз ви у підсумку купите саме такий, як потрібно.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×