Купити квартиру в Дніпрі

В яких випадках потрібно невідкладно звернутися до дерматолога

0 02 0a b68937e22d3b1d7cedd7255adef1f5f1078fc36ef92849ad7e18193e7750f4ee 61611360b6c7cd0b

Дерматологія є важливою галуззю медицини, яка головним чином спеціалізується на захворюваннях шкіри. Як відомо, шкірний покров є найбільшим органом людського тіла, відтак його стан може вказувати на ті  чи інші недуги, які слід негайно усунути.

І коли ви стикнулися з певними шкірними проблемами, найперше знадобиться консультація дерматолога в Києві, позаяк тільки профільний фахівець може реально оцінити стан справ та підібрати найбільш дієві способи, щоб зарадити цьому.

Однак в яких випадках необхідно одразу звертатися до лікаря?

Шкірні висипи, які не зникають упродовж кількох днів

Не варто тішити себе ілюзією того, що все минеться само собою. Помітили висип на тій чи іншій ділянці тіла, і він кілька днів не проходить – краще проконсультуватися з дерматологом, бо тільки він здатен розкласти всі крапки над «і».

Нерідко буває і таке, що, на перший погляд, невинний висип на шкірі може бути сигналізувати про виникнення тієї чи іншої хвороби. А недуги, як відомо, краще лікувати на ранніх стадіях.

Збільшення розмірів родимки чи зміна її кольору

Будь-які зміни в кольорі, розмірі або формі родимок можуть вказувати на розвиток хвороби, здебільшого, онкологічного характеру. Саме тому рання діагностика, а за потреби – лікування – значно підвищують шанси на успішне одужання.

Болючі або гнійні утворення

Поява на шкірі фурункулів, карбункулів чи інших гнійних утворень, які до того ж ще й болять, – вагома причина, щоб якомога швидше звернутися по допомогу до дерматолога. І мова йде не тільки про консультацію, лікар також зможе призначити ефективні методи на оптимальний курс лікування, щоб ця проблема пішла швидко, раз і назавжди.

Крім того, від фахівця завжди можна отримати слушні поради як уникнути подібних неприємностей. Бо недугові краще запобігти, чи не так?

Проблеми з ростом волосся чи нігтів

Дерматологія – це не тільки про шкіру. До фахівців цієї галузі варто звертатися, коли помітили раптове випадіння волосся або зміни в структурі, росту та кольорі нігтів.

Подібні речі можуть свідчити про інфекційні захворювання, грибкові інфекції або навіть аутоімунні хвороби. Точні причини, ясна річ, зможе визначити тільки фахівець, як і найбільш підхожий спосіб лікування.

До речі, якщо ви помітили в себе певні проблеми дерматологічного характеру, Клініка Медіком – саме та медустанова, де завжди готові прийти на допомогу. Тут:

  • Фахові дерматологи з багатим досвідом роботи та прекрасною підготовкою;
  • Створено оптимальні умови для прийому пацієнтів та надання високоякісних послуг;
  • Наявне сучасне та інноваційне лабораторне і медичне обладнання;
  • Оптимальна цінова політика.

Підсумовуємо сказане

Шкіра є своєрідним дзеркалом нашого здоров’я, відтак її стан може вказувати на присутність серйозних захворювань. Невідкладне звернення до дерматолога, в разі виявлення підозрілих змін шкірного покрову, виникнення висипань тощо, дозволить не тільки вирішити естетичну сторону питання, але в окремих випадках навіть врятувати життя, запобігши розвитку серйозних ускладнень.

А тому регулярні огляди у дерматолога є важливими для ранньої діагностики та профілактики захворювань шкіри.

Обов’язково піклуйтеся про свою шкіру і ніколи не нехтуйте консультацією з фахівцем, коли на це виникає потреба. Будьте здорові та бережіть себе!

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×