Купити квартиру в Дніпрі

Уцінені офісні меблі – купити чи не купити?

Уцінені офісні меблі – купити чи не купити?

Щойно відкрили свою маленьку справу і ще не готові до значних витрат для облаштування офісного простору? Перше що спадає багатьом на думку від слова «уцінка» – «секонд- хенд» або те, що непридатне для використання.

Однак фахівці стверджують, це чудовий варіант, щоб придбати недорогі крісла для офісу, комп’ютерні столи, шафи, стелажі, адже знижка часом сягає 50% за функціональні речі.

Що таке уцінка

Через те, що цим словом користуються непорядні продавці, нехтують його направленості, саме поняття розмилося у свідомості покупців. У такому разі пояснюючи термін краще йти від зворотного. Уцінені речі не означають що вони:

  • непридатні до використання;
  • повністю втратили зовнішній вигляд;
  • не приносять користі;
  • використовувалися довгий час іншими людьми;
  • створені для невдах чи жебраків.

Виставкові зразки

Коли меблювання певний час стоїть у залах меблевих салонів, беруть участь у фотозйомці, презентаціях чи виставках, починають набувати «втомленого» вигляду. Це може проявлятися в трохи запиленій оббивці, незначних механічних подряпинах, легкій потертості в певних місцях. Зазвичай це досить легко усувається за допомогою спеціальних засобів, тому недорогі крісла для офісу стануть просто подарунком.

Заводський брак

Те словосполучення, яке лякає багатьох. Але не варто одразу заплющувати очі, під заводським браком можуть значитися різні речі. Зазвичай виробник не виставляє на продаж ті предмети, які не можуть бути використані або не піддаються відновленню. Наприклад, десь може бути не просвердлене гніздо для кріплення ручки або ансамбль меблів виконаний не симетрично.

Результат неправильного транспортування

Часто трапляється, коли офісні меблі хоче продавати посередник, який не вивчив повністю особливості товару. Тому продавши річ, він уже не піклується про професійну доставку. Так і з’являються механічні потертості, відколи, мікротріщини в куточках. Такий збиток якщо не підлягає повністю самостійній реставрації, має бути оплачений більш вдалими рішеннями для офісу, лише в такому разі можна подібний «вантаж» брати.

Залишки

Таке буває, що бізнес закривається, реструктуризується або переїжджає, а тому хоче позбутися зайвого «вантажу» на складах. Це найбільш ласий шматочок для тих, хто шукає недорогі крісла для офісу, дивани, столи, системи зберігання. Зазвичай такі пропозиції можна побачити в оголошеннях.

Меблі багаторазового використання

Зовсім не офісні меблі з ярликом «б/в», а ті, які використовували кратно для якоїсь події, наприклад, зйомок фільму, презентацій, рекламних роликів. У чесного продавця ніколи рука не підніметься продати предмет, який хоч раз використовувався за ціною абсолютно нового заводського виробу.

Старі колекції

Нерозпродані колекції або ті, що не мають популярності у покупців, рано чи пізно розпродають, щоб хоч «відбити» частину грошей, витрачених на виробництво та зберігання. Зазвичай такі офісні меблі не мають пошкоджень або явних вад, але можуть бути нестандартних розмірів, застарілими або незручними. Тут перед вибором потрібно добре подумати і відповісти самому собі на запитання: «А чи варті вони вкладень?».

Як бачимо, за певних обставин купити знижені в ціні меблі для офісу не страшна, а вельми вигідна подія. Потрібно лише бути уважним до підбору й особисто оглянути кожен предмет, котрий купується.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×