Купити квартиру в Дніпрі

У ДТП в Харкові загинуло подружжя волонтерів

Новини. На кільцевій дорозі Харкова 10 грудня сталася автомобільна аварія. Внаслідок цього ДТП загинула молода сімейна пара. Чоловік та жінка відомі тим, що займалися волонтерством.

Подробиці смертельної автотрощі повідомили у поліції Харківської області.

Смертельна ДТП у Харкові

Як розповіли у поліції, аварія сталася 10 грудня. Дві автівки (Skoda Fabia та Hyundai Elantra) зіштовхнулися на окружній дорозі Харкова.

Внаслідок аварії дві людини загинули на місці. Ще двоє людей отримали травми та були доставлені до лікарні. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження та розслідують усі обставини події.

Як розповів начальник ГУНП у Харківській області В’ячеслав Марков, загинула молода родина волонтерів. Вони із самого початку повномасштабної війни займалися доставкою гуманітарної допомоги, а також допомагали людям евакуюватися з зони бойових дій. Завдяки їм сотням людей вдалося виїхати з зони бойових дій у більш безпечні регіони України.

Що відомо про загиблих

Загиблі в аварії – 27-річний Артур Виноградов, а також його 23-річна дружина Дарина. Чоловік працював в волонтерській організації “Я врятований” помічником керівника.

За словами Маркова, Артур планував виїжджати вранці 11 грудня виїжджати на евакуацію до Куп’янська. Він також розповів, що подружжя чекало на дитину.

Інформацію про загибель волонтерів також підтвердив керівник організації “Я врятований” Дмитро Ложенко.

Громадська організація “Я врятований” від початку повномасштабної війни допомагає жителям Харківщини. Вони доставляють гуманітарну допомогу та дрова. Також організація надає допомогу охочим виїхати у більш безпечні регіони. Варто зазначити, що ця громадська організація до Міжнародного дня волонтера отримала Почесну грамоту від мера Харкова та начальника Харківського гарнізону.

Нагадаємо, що наприкінці листопада влада Харківщини повідомила про завершення примусової евакуації сімей з дітьми з Куп’янського району. Загалом цієї осені з Куп’янського району Харківщини евакуювали 299 дітей, а загалом ідеться про близько евакуйованих 500 осіб.

Водночас начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов нещодавно заявив, що зона примусової евакуації родин з дітьми на Харківщині може бути розширена. Зокрема, наразі розглядається варіант оголошення евакуації з міста Куп’янська, яке часто потерпає від російських обстрілів. Начальник ОВА наголосив, що присутність у зоні бойових дій цивільного населення заважає діям українських військових.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×