Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Тренер України повідомив, які футболісти пропустять матчі відбору до Чемпіонату світу

Виконуючий обов’язки головного тренера збірної України Олександр Петраков розповів про футболістів, які пропускають матчі в кваліфікації ЧС-2022.

Незабаром відбудеться матч збірної України проти команди збірної Фінляндії, а згодом, 12-го жовтня, проти команди збірної Боснії та Герцеговини в рамках відбіркового туру до Чемпіонату світу з футболу. Найближчий матч національна команда проведе в гостях у фіннів 9-го жовтня о 19:00 за київським часом. На порталі «ВсеПроСпорт» можна прочитати прогнози на футбол від експертів з вигідними коефіцієнтами, які пропонують букмекерські контори.

Виконуючий обов’язки головного тренера збірної України Олександр Петраков розповів про ситуацію з травмованими, які не допоможуть нашому «Націоналу» в матчах з Фінляндією (9 жовтня, на виїзді) і Боснією і Герцеговиною (12 жовтня, вдома).

Отож, як розповів Петраков, Олександр Зінченко не буде присутній на матчі з Фінляндією, він приступить до основної групи десь після 8-10 жовтня. Нагадаємо, що Зінченко в матчі проти «Лейпцигу» отримав травму.

Також у Миколенко пошкоджений привідний м’яз. У Буяльського також проблеми зі здоров’ям, МРТ показала, що йому доведеться пропустити два тижні. Бойко змушений пропустити збір через сімейні проблем. Харатін та Ярмоленко залишаються під питанням.

Проте тепер у строю національної команди з’являються такі футболісти, як Шабанов – досвідчений гравець, центральний захисник, а також два півзахисники – Караваєв та Піхальонок. Як виразився Петраков, він дуже вірить у цих хлопців і покладає на них великі надії у майбутніх матчах.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×