Купити квартиру в Дніпрі

Тренди моди на кожен день 2023

Виглядати стильно, докладаючи мінімум зусиль, мріє чи не кожна жінка. Мода мінлива, але стилісти вивели кілька формул, які дозволяють завжди бути в тренді. Ділимося секретами, з якими ваші фешн-експерименти обіцяють бути вдалими.

Беззаперечне правило: тільки якісні речі

Модний гардероб — перш за все одяг відмінної якості. Трендові аутфіти відрізняються увагою до дрібниць. Натуральні тканини, ідеальний крій, бездоганна фурнітура — ось що так приваблює у брендових моделях. Саме такі пропонує Helen Marlen.

В асортименті

  • сукні;
  • блузки, футболки;
  • джинси, штани, комбінезони;
  • топи, футболки;
  • сорочки, світшоти, худі;
  • білизна та одяг для дому тощо.

Клієнтів запрошують до магазинів у Києві та пропонують доставку по Україні.

Трендові мікси

Сміливі експерименти та повна свобода самовираження — найактуальніші тренди 2023 року.

У повсякденну житті доречні модні поєднання:

  • класичний костюм + яскрава блузка + грубе взуття — безпрограшний варіант для офісу;
  • одяг «з чоловічого плеча», оверсайз, вільний крій — невід’ємні елементи стріт-стайлу;
  • стримані та яскраві кольори в одному образі — Pantone закликає носити полум’яно червоний, теплий помаранчевий, насичений жовтий, які вдало поєднуються з чорним, білим і сірим.

Якщо повне оновлення гардеробу не входить у ваші плани, зосередьтеся на аксесуарах. Вдало вибраний ремінь чи хустка можуть змінити аутфіт до невпізнаваності.

Тренди моди на кожен день 2023

Модні стилі одягу

Подіуми заполонили колекції у стилі гранж. Це навмисно зістарені речі: з потертостями, штучним забрудненням, необробленими краями. Бунтарям за натурою ця тенденція подобається.

Не втрачає популярності смарт-кежуал, що тяжіє до універсальних образів. Елегантність, комфорт, стримана кольорова гама та ледь помітні принти — його характерні риси. Джинси можна поєднувати з класичними піджаками, бо це гарно та практично.

Ще один безпрограшний варіант для великого міста — спортивний стиль. У зручних кросівках, широких штанях, футболках, худі та світшотах можна багато рухатись, при цьому мати гарний вигляд.

Стилісти нагадують: усе нове — це добре знайоме, але забуте. Фешн-індустрія робить акцент на фасонах з минулого. Популярності набувають джинси низької посадки, клеш, широкі штани. Носити їх радять із кроп-топами, сорочками, светрами.

Модні експерти не рекомендують один-в-один відтворювати модні аутфіти із соцмереж чи глянцю. Краще надихатися, звертати увагу на особливості, запам’ятовувати гармонійні поєднання. Щоб виглядати дійсно привабливо, треба робити акцент на індивідуальні особливості фігури чи зовнішності.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×