Купити квартиру в Дніпрі

Трендові сережки кафи: варіанти поєднання прикраси з одягом

Untitled (1)

Екстравагантні сережки-кафи були добре відомі в давнину, а зараз знову переживають пік популярності. Прикраса кріпиться за допомогою дужки або кліпси та не потребує проколювання вуха. Кафи допоможуть підкреслити розкішній вечірній образ або вдало доповнять повсякденний. Головне — грамотно поєднувати прикрасу з одягом.

Які бувають кафи

Асортимент моделей здивує навіть найвибагливіших модниць. Ювеліри пропонують безліч різних моделей. Варто з’ясувати, який вид кріплення вам підходить до того, як купити кафи. Розрізняють типи сережок:

  • дужка — кріпиться за вухом, тому зі сторони здається, що прикраса знаходиться в повітрі;
  • затискач (кліпса) — підійде для тих, хто не бажає проколювати вуха, створює ефект невагомих і легких сережок
  • комбіновані — мають два види кріплення: фіксуються до мочки вуха ювелірним цвяшком та по всій довжині раковини.

Зверніть увагу на моделі зі срібла чи золота, які мають ряд переваг:

  • довговічність — за умови правильного догляду прикраси із благородного металу довгі роки зберігатимуть первісний вигляд;
  • міцність — срібні та золоті кафи не піддаються впливу зовнішніх факторів, порівняно з біжутерією.

Кафи з червоного та білого золота універсальні, вдало комбінуються з іншими прикрасами та відмінно вписуються в різноманітні стилістичні образи.

Вибираємо моделі прикрас

Важливо, щоб сережки гарно доповнювали обраний стиль. Не варто носити розкішні прикраси зі вставками разом із джинсами і кросівками. Моделі з доріжкою дорогоцінних каменів доречні під вечірні образи. Сережки-кафи здатні гармонійно доповнити будь-який образ, залежно від випадку:

  1. Офісний стиль. Строгий діловий костюм підкресліть елегантними прикрасами невеликого розміру з поодиноким вкрапленням каменів.
  2. На кожен день. Повсякденний зручний одяг у стилі кежуал сміливо доповнюйте об’ємними сережками зі зручними дужками. Кафи додадуть неповторного шарму образу і підійдуть для зустрічі з друзями в кафе, прогулянки містом чи шопінгу.
  3. Світський захід. На «червону доріжку» сміливо вибирайте екстравагантні моделі зі вставками з дорогоцінних каменів — ваш вихід не залишиться непоміченим. Пам’ятайте, що яскраві та деталізовані сережки не варто поєднувати зі строкатим верхом.
  4. Романтичне побачення. Для такого випадку підійдуть витончені сережки з доріжкою невеликих діамантів або акуратні моделі з перлами. Вони додадуть образу вишуканості та елегантності.
  5. Святкова вечірка. Вибираючи прикрасу, зосередьте увагу на яскравих моделях, в яких поєднані кольорові вставки із дорогоцінних каменів. Привернути увагу допоможуть оригінальний дизайн і форма кафи.

jdBZHkZA9byAJBtq7gWIOL70yNW_e_AON5L9_42jJR_YX8MdSYtaC1YDTMRe8rcZJv6KrqJnNtn-YXcKMWO0fFDB_S_e5WnSz4yHQulPmv3xLImQbwNSBreFCWsK3dOGUHeSPTs9Zom3A8TSFcYlLE0

Вибираючи сережки-кафи, враховуйте вагу прикраси. Якщо плануєте носити її весь день, надягайте легкі, невагомі кафи. Для дискотеки чи активної вечірки вибирайте прикрасу з надійним кріпленням, щоб не загубити. Важкі кафи з оригінальним декором складно носити протягом дня — вони доречні на урочистих банкетах і світських заходах.

Щоб підкреслити аксесуар, необхідно продумати образ заздалегідь. Обов’язково зробіть відповідну зачіску — заколіть волосся вгорі чи зберіть його у високий пучок. Кольорова гамма прикрас також відіграє важливу роль: насичені тони пасують темноволосим жінкам, шатенкам, а холодна гамма – блондинкам.

Кафи немовби створені для сміливих модниць, які закохані у все незвичайне. Сережки вдало доповнюють образ, привертають увагу, роблять акцент на індивідуальності.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×