Купити квартиру в Дніпрі

Тренд на мінімалізм у прикрасах: що актуально і як носити

Untitled

Мінімалізм зі стильними акцентами активно охоплює всі модні напрями ― від одягу, взуття, аксесуарів до ювелірних прикрас. Щодо останнього, така лаконічна простота особливо вигідна, адже носити вироби зручно, а також є можливість стилізувати повсякденні моделі у святкові образи.

На зміну масивним прикрасам із великими яскравими каменями приходять лаконічні срібні сережки-гвоздики, тонкі браслети, ланцюжки та стримані кулони. Варто оцінити мінімалістичні тренди в контексті кожного виробу та занотувати кілька модних ідей.

Сережки в образі нареченої

Актуальні моделі виконані із чистого дорогоцінного металу (золото або срібло), невеликі за розміром і зі спокійним дизайном без значних акцентів. Популярні рослинні та геометричні мотиви. Базу мінімалістичних сережок, що пасуватимуть кожній пані, складають круглі або квадратні моделі, протяжки з тонким і не надто довгим ланцюжком, пусети з маленькими вставками, сережки-конго з різноманітними вкрапленнями. Такі вироби можна носити на щодень, вони не будуть заважати й вибиватися з образу, проте й до святкового, акцентного вбрання стануть доречним доповненням. Перевага моделей подібного плану в тому, що вони пасують під будь-яку форму обличчя і зачіску.

rsMk6uCg9fxdIlqYoEPswNRddQcP4mT6vucbLLJmprsHTCU9OVdpPMlrM3KfmsVpTQ4EIdqHD4LhiIsoAcDXbL-JWC6llgBxqs6X_9Ma5F9mnpi5PRGv3nd2AcBfs_liNP3D9DIxfrtorKN2RWF-3ts

Каблучки й браслети для нареченої

Стильні з огляду на сучасну моду каблучки мають просте оздоблення в спокійних кольорах. До прикладу, безпрограшна комбінація ― тонкий обідок з одним каменем посередині або доріжкою з дрібних фіанітів. Трендовими вважаються каблучки з поперечним перерізом, усе більше дівчат віддають перевагу наборам із кількох тонких кілець, що створюють єдину композицію.

Браслети в дусі мінімалізму завжди тонкі, попри те, гнучкої чи твердої вони фактури. Але водночас актуально носити одразу кілька виробів із тонких ланцюжків. Додають цікавих ноток геометричні деталі в дизайні ― вставки у вигляді квадратів чи ромбів.

MS8WvZLuEO04yoZTgjEAqGux3dnMNO7JWkHTKsxvH94Yh-Wl61CNvFHMgmL52bftYuvDZVLbIh3sOXRii_XM1hOKyx3ouIiYIplwLvO8RbVDs_qGvIqqHR10ceuOyqoyXGlx78H-0lxq7hYtSE2qrIw

Підвіски у весільному стилі

Основна риса мінімалістичних прикрас ― витонченість і відсутність зайвих деталей. Ланцюжки переважно тонкі з гладкою текстурою або максимально простим плетінням, а ось із кулонами можна експериментувати на різний смак ― наприклад, камені, форми квітів, метеликів, птахів, монет, геометричних символів. Кілька тонких ланцюжків із дрібними підвісками можна поєднувати й у межах мінімалізму реалізувати ще один популярний тренд ― багатошаровість.

Як носити й поєднувати мінімалістичні прикраси

Із цього питання виринає ще одна перевага стриманих ювелірних виробів ― ними практично неможливо зіпсувати образ. Такі прості моделі чудово комбінуються між собою ― з невеликим набором прикрас можна щоразу формувати нові цікаві рішення. Аби не вийти за межі мінімалізму, варто лише стежити за тим, щоб в одному образі були вироби в аналогічній кольоровій гамі. Упереджень щодо поєднання золота і срібла давно в ювелірній моді немає, але за умови дотримання правил мінімалізму не варто використовувати надто багато фактур і відтінків одночасно.

Основні ознаки мінімалізму в ювелірних виробах

Цей дизайнерський напрям базується на практичності та відсутності великої кількості дрібних деталей, а також:

  • однотонній гамі в нейтральних тонах;
  • компактних розмірах;
  • простоті фактур;
  • чіткості форм.

Мінімалістичні прикраси ― це вдала інвестиція, адже вони багатофункціональні й навряд зможуть втратити актуальність у майбутньому. Навіть із появою неординарних трендів прості вироби будуть ознакою гарного смаку.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×