Купити квартиру в Дніпрі

ТОП-5 відеопродакшн студій для створення конвертуючих B2B-відео

Компанії, які працюють B2B, можуть використовувати анімовані відеоролики для свого маркетингу. Так само, як це роблять і в B2C, але цільова аудиторія – не роздрібні покупці чи споживачі послуг, а бізнесмени.

Звичайно, нюанси щодо наповнення такого відео і акцентів є, B2B-відео відрізняється від B2C. І якщо ви бажаєте, щоб воно було виконане на найвищому рівні, вам варто знайти продакшен – компанію, яка займається виготовленням B2B-відео, і яка зможе втілити ваші ідеї в життя максимально влучно.

Ви знаходитеся в місті, де немає таких компанії? Не проблема. Зараз виготовлення анімаційних відео можна замовити дистанційно. Ви заповнюєте бриф (опитувальник), зв’язуєтеся з менеджерами продакшену, узгоджуєте всі моменти, потім отримуєте готовий ролик. Звичайно, процедура більш складна, ніж ми щойно описали, але суть в тому, що ви можете замовити B2B-відео для своєї компанії, де б ви не знаходились, і де б не знаходилася обрана вами студія.

В цій статті ми підібрали для вас ТОП-5 компаній, які можуть виготовити для вас якісне B2B-відео дистанційно.

ТОП-5 студій зі створення B2B-відео дистанційно

1. Zelios agency

Українська компанія, яка спеціалізується на створенні анімованих відеоексплейнерів, а також шоурів та рекламних відео різних форматів, у тому числі і B2B. Продакшен пропонує якісні відео з нуля під ключ – повна реалізація ваших ідей з доступним та лаконічним поясненням товару або послуги.

2. Webdew

Веб-студія із Колумбії, яка спеціалізується на розробці веб-сайтів та створенні анімованих відео з 2016 року – 2D, 3D, вайтборди, корпоративні відео та багато іншого. Компанія пропонує комплексне створення B2B-відео для брендів будь-якої ніші, у тому числі і дистанційно.

3. Testimonial Hero

Агенція, яка запевняє – їхні B2B-відео допомагають укладати угоди з вашими бізнес-партнерами на 40% швидше! Компанія має багато схвальних відгуків від клієнтів, які відмічають професійність команди Testimonial Hero, а головне – їхні відео справді конвертують.

4. Explainer Video Hero

Головний козир компанії – швидкість виконання замовлення. А саме – від створення сценарію до отримання вами відео всього 10 днів. Це справді неабияка швидкість, зважаючи на складність роботи. А якість відео, які ви можете переглянути в портфоліо на сайті компанії, дійсно вражає.

5. Alconost Video Production

Міжнародний відеопродакшен, який створює відео на більш ніж 100 мов світу. Це одна із найдосвідченіших компаній по створенню B2B-відео для брендів, незалежно від напрямку діяльності. На даний момент продакшен має в своєму активі більш ніж 1500 успішних кейсів.

Висновок

Якщо ви бажаєте покращити конверсії за рахунок анімованих B2B-відео, вам необхідно звернутися до професіоналів – це можна зробити дистанційно, просто залишивши заявку на сайті обраної вами компанії. Це дозволить вам зробити власний маркетинг більш ефективним та якісно прорекламувати свій бренд на широкий загал.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×