Купити квартиру в Дніпрі

ТОП-3 критерії вибору дивана для дому

зображення viber 2024 10 11 09 38 38 034

Вибір та купівля м’яких меблів, а особливо, якщо це онлайн-шопінг, – завжди відповідальна місія, яка потребує максимально уважного підходу. А отже, якщо ви хочете придбати хороший диван для дому, мусите підійти до цього завдання дуже відповідально, зваживши все «за» і «проти».

До прикладу, вам потрібен якісний і стильний модульний диван, то як його обрати, щоб не прогадати? Ось п’ятірка рекомендацій, які допоможуть вам зробити правильний вибір.

Знайте, де обирати

Покупка дивана (як і будь-яких інших товарів) починається з пошуку та вибору продавця. Найкраще віддати перевагу відомим меблевим магазинам – з відмінною репутацією та високим рівнем довіри з боку клієнтів.

Дотримуючись цієї рекомендації, будете впевнені в якості і оригінальності придбаного дивана, а також фахову підтримку з боку продавця, якщо виникнуть запитання чи вам знадобиться консультація.

Який диван вам потрібен

Справа в тім, що сучасні виробники пропонують безліч варіантів. Це можуть бути як модульні, так і прямі чи розкладні дивани – залежно від ваших потреб і вподобань.

Тому ніколи не поспішайте з оформленням покупки, найперше потрібно все добре обдумати. Приміром, якщо вам потрібен диван, який скоріше виконуватиме декоративну функцію, можна обрати з-поміж прямих моделей. Але коли ви плануєте інколи використовувати меблевий виріб в якості ліжка, ясна річ, треба брати розкладний.

В той же час модульний диван ідеально підходить для просторих приміщень, а його складові можна навіть використовувати як окремі елементи.

Зверніть увагу: якщо ви зупинили свій вибір на розкладному дивані, маєте визначитися з типом механізму:

  • Єврокнижка

Такий механізм простий у використанні, є надійним, підходить для щоденного використання.

  • Акордеон

Диван швидко та зручно трансформується в рівненьке і комфортне спальне місце.

  • Дельфін

Таке рішення підходить для просторих кімнат, забезпечують комфортний і якісний сон.

Стиль, дизайн, оббивка

Щодо стилю та дизайну, вибір дійсно багатий і різноманітний – від класичних до сучасних рішень. До прикладу, класичні варіанти підходить практично до будь-якого інтер’єру, а ось скандинавський стиль – ТОП-вибір для лаконічного оформлення приміщення.

В той же час слідкуйте, щоб колір і текстура добре поєднувалися з іншими меблями, а також були практичними для щоденного використання.

Говорячи про оббивку, існує чималий асортимент. Це і шкіра (легко чиститься, виглядає естетично, але такі дивани, як правило, дорожчі), і тканина (оббивка приємна на дотик, доступна в різних варіантах кольорів і фактур, але має меншу стійкість до забруднень), і велюр (м’яка та зносостійка, відмінно підходить для інтенсивного використання) тощо.

А ще варто упевнитися, що ви зможете купити диван з доставкою – щоб після покупки не ламати голову над тим, як привезти покупку додому.

Коли мова йде про купівлю диванів чи інших м’яких меблів, ніколи не робіть це з поспіхом. Всі ваші кроки мають бути зваженими і обдуманими, бо це запорука успішної покупки, про яку ви не будете шкодувати.

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу