Купити квартиру в Дніпрі

TOP-10 найкрутіших ігрових гарнітур

pasted image 0

Для геймерів якість звуку має першочергове значення, адже під час гри чимало інформації передається саме через аудіоефекти. Тому вибір між навушниками та ігровою гарнітурою є вкрай важливим. І остання виграє за багатьма показниками, окрім вартості. Її вибирають геймери, блогери, кіномани.

Варто лише підібрати правильну модель за характеристиками та цільовим призначенням, щоб відчути на собі всі переваги спеціалізованих гаджетів.

Чим ігрова гарнітура краща за навушники

Професійні геймери віддають перевагу якісній периферії, яка не обмежує рухів та не потребує додаткових дій для налаштування. Оптимальним варіантом є ігрова гарнітура — компактний та ефективний пристрій. Конструкція містить навушники та мікрофон, іноді має вбудований процесор для комп’ютерної обробки звуку та збереження персональних профілів. Ігрова гарнітура за зручністю значно випереджає роздільні сети, які займають багато місця, потребують спеціального налаштування та чіткої відстані для правильної роботи.

D2E-YYuQEjelVZl4KLwdFxKyIOhbn-ekfjMWmVXeLdg1YFIYAj8pCit9C0VGScOHCETwnkC38OwpVOaKXssuKrpyXVy4sLo7bF7zu3vwnJJByTSJeGcdNckL1Nvqj9EIQSiHcpPdrdCLcY8o9uPi_no

Рейтинг найкращих ігрових гарнітур

Різноманіття моделей на ринку вражає. Цінителям слід звернути особливу увагу на наступні варіанти:

  1. Sennheiser GSP 370 Wireless Gaming Headset. Бездротова модель зі зменшеною вагою та потужною батареєю (до 100 годин гри). Поворотний мікрофон обладнано заглушувачем шуму.
  2. Sennheiser GSP 670 Wireless Gaming Headset. Дорожчий варіант може під’єднуватися одночасно до декількох пристроїв і має мікрофон студійної якості.
  3. HyperX Cloud Core Wireless. Широкоспрямований мікрофон можна від’єднати, а закриті чашки з якісними динаміками блокують навколишні шуми.
  4. Razer Kraken V3 Pro. Представник бюджетного сегмента, який, однак, забезпечує якісне універсальне звучання з підтримкою низьких частот.
  5. STEELSERIES Arctis. Чудово підходить для перемовин в Інтернеті, має потужний мікрофон із шумозаглушенням.
  6. Logitech Wireless Gaming Combo. Комплект із гарнітури та миші, яка має 6 програмованих кнопок. Подвійний мікрофон максимально якісно передає голос.
  7. Razer Kraken BT Kitty Edition Quartz. 40-міліметрова бездротова гарнітура з рожевими котячими вушками та підсвічуванням.
  8. Logitech G435 Black. Бездротові навушники з радіусом дії до 10 м, вагою всього 165 г та спрямованим подвійним мікрофоном.
  9. Razer Blackshark V2 Pro Wireless. Чітке звучання, м’які амбушури з ефектом пам’яті, посилене шумозаглушення — ця гарнітура створена для максимального занурення в ігровий світ та досягнення успіхів у кіберспорті.
  10. Razer Hammerhead True Wireless 2nd Gen. Компактна бездротова гарнітура з мінімальною затримкою (60 мс).

Ці ігрові гарнітури визнані найкращими за відгуками користувачів. Деякими з них користуються всесвітньо відомі кіберспортсмени. Однак у рейтингу врахована й вартість, тому в списку є й недорогі моделі.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×