Купити квартиру в Дніпрі

Тістоміси в кулінарній індустрії: пристрій, що забезпечує ефективність та якість

s l1600

Як розвинути бізнес у сфері громадського харчування, привабити клієнтів та отримувати прибуток? Ідучи у ногу з часом, встановлюючи новітнє обладнання та виготовляючи продукти з вишуканим смаком та відмінної якості можна зайняти провідну позицію в ніші та мати успіх.

Вироби з тіста, а саме випічка, є дуже популярними серед населення. Мати власну пекарню — прибуткова справа, але продукція повинна бути свіжою, духмяною та смачною.

Працювати з тістом завжди складно. Щоб приготувати напівфабрикат з борошна треба витратити багато сил та енергії. Експлуатуючи тістоміс для замішування тіста можна значно підвищити продуктивність та зекономити на виробництві, бо придбання агрегату швидко окупиться. Вони здатні працювати з великими об’ємами густої маси та створювати ідеальну структуру, щоб отримувати хлібобулочні або кондитерські вироби високої якості.

Які бувають тістоміси

Виробники пропонують багато різновидів агрегатів, розроблених для пекарської індустрії:

  1. Спіральні тістоміси працюють дуже інтенсивно. Їх використовують для виготовлення тіста з пшеничного та житнього борошна. Агрегат буде корисним у виробництві при випіканні булочок та хліба.
  2. Планетарні тістоміси універсальні. Вони здатні замішувати різні види тіста. Цей пристрій можна придбати для кафе, закладу швидкого харчування тощо. Він допоможе у приготуванні: оладок, млинців, бісквітів, тістечок. Насадкою можна вимішувати не лише тісто, але й крем та інші види м’яких начинок для кондитерських виробів.
  3. Вилочні тістоміси здатні працювати з густими субстанціями. За декілька хвилин вони можуть замісити тісто на вареники, пельмені, лаваші, піцу. Також допускається поєднувати та доводити до потрібної консистенції інгредієнти для начинки, фаршу.
  4. Горизонтальні тістоміси достатньо міцні, щоб вимішувати тісто на чебуреки, макаронні вироби, пряники. Це професійний пристрій, який може працювати з масами об’єм яких надто великий.

У промислових пристроях припустимо замішувати тісто, завантажуючи у діжу до 50 кг інгредієнтів. Працювати пристрої можуть на різних швидкостях, залежно від того, який напівфабрикат треба отримати.

Переваги експлуатації обладнання для замісу тіста

Можливість делегувати машині складні завдання значно поліпшує працю кухаря. Висока продуктивність агрегату може забезпечити потребу у великій кількості тіста для майбутніх виробів. Власнику бізнесу не варто турбуватися про те, як збільшити виробництво у випадку підвищення попиту на продукцію, тістоміси здатні закрити наявні потреби.

Варто зауважити, що процес замішування тіста відбувається контрольовано. Потрібна структура буде досягнута автоматично, без участі оператора. Вироби з таких напівфабрикатів мають заявлені характеристики, відповідно технічним умовам. Тобто машина забезпечує стабільний результат та якість.

Автоматизований процес виготовлення тіста дає змогу економити час та працю пекаря. Робітники можуть виконувати інші завдання — формувати вироби та займатися випічкою. Таким чином підвищується ефективність виробництва, вдається скоротити час на виготовлення виробів, що є економічно вигідно. Тримаючи курс на технологічність та функціональність, забезпечується шлях до підвищення прибутковості бізнесу.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×